Benimde isime geliyor diyorsun yaniTesadüfi bir olay olmuş işte.
Bence bir yerden başla sonuçta acelemiz yok.
Mesela senin adın gibi Özgür de unisex bir isim. Hem karakteri o kadar iyi olacak ki okuya okuya doyamayacak.![]()
Benimde isime geliyor diyorsun yaniTesadüfi bir olay olmuş işte.
Bence bir yerden başla sonuçta acelemiz yok.
Mesela senin adın gibi Özgür de unisex bir isim. Hem karakteri o kadar iyi olacak ki okuya okuya doyamayacak.![]()
Asetata ne bakıyorsun sen uyduruktan bir rol çizmiş sana sırf diziyi takip et diye![]()
Melek'in gelecek bölümlerde öyle sahneleri olacak ki oku oku doyamayacak.
E yani.Benimde isime geliyor diyorsun yani![]()
Ayy sus yalan söyleme en fazla kadın budu köfte yapar servis ederMelek'in gelecek bölümlerde öyle sahneleri olacak ki oku oku doyamayacak.
E yani.![]()
Bu hafta 6.bölüm yayınlanacak inan senaryo Nasıl işleyecek Zaman gösterecek bakalım![]()
Bu diziyi de merakla beklemelisin bence.merakla bekliyorum![]()
Melek'in gelecek bölümlerde öyle sahneleri olacak ki oku oku doyamayacak.
E yani.![]()
Bence ilk olarak Selim Emre'yi bir güzel dövmeliMelek'in gelecek bölümlerde öyle sahneleri olacak ki oku oku doyamayacak.
E yani.![]()
Ayy sus yalan söyleme en fazla kadın budu köfte yapar servis eder![]()
Zamanı gelince o da olur. Başka?Bence ilk olarak Selim Emre'yi bir güzel dövmeli![]()
O kadar da değil herhalde.okunmayacak şeyler yazmada eray ya![]()
Aksiyonun dibine vuracağız lacivertte zatenaynen hizmetçi başka yapar demi deniz lacivertte aksiyon bekliyorum ama![]()
Her şeyi de Lacivert'e bağlamasan olmaz sanki. Bugünkü konumuz Aşkın Peşinden.Aksiyonun dibine vuracağız lacivertte zaten![]()
Aksiyonun dibine vuracağız lacivertte zaten![]()
Ben bağlamıyorum ki izleyicilerimiz bağlıyorHer şeyi de Lacivert'e bağlamasan olmaz sanki. Bugünkü konumuz Aşkın Peşinden.![]()
İzleyicileriniz başka zaman bağlayabilir biz asıl konuya gelelim.Ben bağlamıyorum ki izleyicilerimiz bağlıyor![]()
Senin istediğin de yerli yersiz sohbet zatenİzleyicileriniz başka zaman bağlayabilir biz asıl konuya gelelim.![]()
Senin dizi her hafta 200 mesaj alıyor benimkinin nesi eksik?Senin istediğin de yerli yersiz sohbet zatenSen kaşındın bende Lost izlemeye giderim
![]()
Seninkinin hikayesi eksik benim hikayem gibi sağlam temelli değilSenin dizi her hafta 200 mesaj alıyor benimkinin nesi eksik?![]()
Cigdemde Emre'yi eskitsinde Emre'ye eskici ünvani verelimZamanı gelince o da olur. Başka?
O kadar da değil herhalde.![]()
Bu dizide de illa bir eskici olsun diyorsun yani.Cigdemde Emre'yi eskitsinde Emre'ye eskici ünvani verelim![]()
Daha 2 bölüm oldu yaftalamak için erken. Senin dizin de Oscarlık değil yani.Seninkinin hikayesi eksik benim hikayem gibi sağlam temelli değil![]()
Sezon finalime az kaldı bomba bir sezon finali yapacağımBu dizide de illa bir eskici olsun diyorsun yani.
Daha 2 bölüm oldu yaftalamak için erken. Senin dizin de Oscarlık değil yani.![]()