Aşkın Peşinden - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Iraz işlere çabucak müdahale etmiyorsa o zaman ayrılmayacak Çiğdem'e inat
Yoksa Hayat Şarkısının kopyasına mı geçtin şimdi de

ayyy oku oku bitmiyor ayolll ben olmasam senaryoda kesinlikle okumazdım diğer bölümelr kısa olsun @Aserat

Bu arada bu bölümden itibaren diziye giriş yapmış bulunmaktasın. Nasıl bir rolde olduğunu merak ediyorsan okumalısın bence.
@ozgur2113

Sen de Şahika gibi karakterleri çok seversin. Aşk Yeniden'deki Mukaddes veya Avrupa Yakası'ndaki adaşına benziyor. Bence sen de okumalısın.
@xemrexxx

Bence Iraz baya farklı yol izliyecektir.ortalığı tabiki karıştıracak bir oyuncu ama bu planı yaparken biraz bekleyecektir..işin özü Olayların gidişatını Iraz belirleyebilir

Özgür'ü kız karakter olarak sunmuşsun bizim Özgür Nasıl oluyor

ayyy oku oku bitmiyor ayolll ben olmasam senaryoda kesinlikle okumazdım diğer bölümelr kısa olsun @Aserat
Olayların hızlı gelişmesini sağlamaya çalışıyorum ama gelecek bölümleri bir tık daha kısa yapabilirim. Neyse ki seni senaryoya dahil ederek doğru karar vermişim.

Özgür'ü kız karakter olarak sunmuşsun bizim Özgür Nasıl oluyor
Herhangi bir karaktere adının verilmesini istiyordu ben de koydum. Hem Melekler Korusun'da da kız ismi olarak kullanılmıştı diyelim ve buradan da @mrt-06'nın kulaklarını çınlatalım.

Iraz işlere çabucak müdahale etmiyorsa o zaman ayrılmayacak Çiğdem'e inat
Yoksa Hayat Şarkısının kopyasına mı geçtin şimdi de
Sen yine de her ihtimali düşün çünkü ne olacağı belli olmaz. Belki de ters psikoloji yapıyorumdur.

Yahu saçma saçma konuşma Özgür gelip görse hayatta okumaz bir daha bu diziyi
Erkek karaktere hayat verseydi kız karakter olur mu :_

Takip edecez tabi niye etmeyelim
diger karakterleri bosver sen Selim'e agirlik ver efsane olur o
tahminlerim cok var

Önce ben yaptım o benden çalmış
Ayrıca sen hizmetçi sayılmazsın benim dizide. Daha çok ajan gibisin
Tesadüfi bir olay olmuş işte.

Takip edecez tabi niye etmeyelim
diger karakterleri bosver sen Selim'e agirlik ver efsane olur o
tahminlerim cok var
Bence bir yerden başla sonuçta acelemiz yok.

Saftirik bizim Özgür erkek dolayısıyla kız karaktere hayat verdiği bir diziyi neden okusun yani ben olsam okumam
Mesela senin adın gibi Özgür de unisex bir isim. Hem karakteri o kadar iyi olacak ki okuya okuya doyamayacak.