Aşkın Peşinden - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Gelecek bölümleri de bu ilgiyle takip ederseniz görebilirsiniz ama fazla karakter olduğu için her bölüm olabileceğinden emin değilim. Bu arada gelecek bölümlerle ilgili herhangi bir tahminin var mı? :D

Iraz'ın işlere bu kadar çabuk dahil olmayacağını söylemenin ayrılıkla ne alakası var söyler misin? :A
Iraz işlere çabucak müdahale etmiyorsa o zaman ayrılmayacak Çiğdem'e inat :F Yoksa Hayat Şarkısının kopyasına mı geçtin şimdi de :A

Bu arada bu bölümden itibaren diziye giriş yapmış bulunmaktasın. Nasıl bir rolde olduğunu merak ediyorsan okumalısın bence. :A @ozgur2113

Sen de Şahika gibi karakterleri çok seversin. Aşk Yeniden'deki Mukaddes veya Avrupa Yakası'ndaki adaşına benziyor. Bence sen de okumalısın. :A @xemrexxx

Bence Iraz baya farklı yol izliyecektir.ortalığı tabiki karıştıracak bir oyuncu ama bu planı yaparken biraz bekleyecektir..işin özü Olayların gidişatını Iraz belirleyebilir:)

Bu arada bu bölümden itibaren diziye giriş yapmış bulunmaktasın. Nasıl bir rolde olduğunu merak ediyorsan okumalısın bence. :A @ozgur2113

Sen de Şahika gibi karakterleri çok seversin. Aşk Yeniden'deki Mukaddes veya Avrupa Yakası'ndaki adaşına benziyor. Bence sen de okumalısın. :A @xemrexxx
Özgür'ü kız karakter olarak sunmuşsun bizim Özgür Nasıl oluyor :F

ayyy oku oku bitmiyor ayolll ben olmasam senaryoda kesinlikle okumazdım diğer bölümelr kısa olsun @Aserat :F
Olayların hızlı gelişmesini sağlamaya çalışıyorum ama gelecek bölümleri bir tık daha kısa yapabilirim. Neyse ki seni senaryoya dahil ederek doğru karar vermişim. :A

Özgür'ü kız karakter olarak sunmuşsun bizim Özgür Nasıl oluyor :F
Herhangi bir karaktere adının verilmesini istiyordu ben de koydum. Hem Melekler Korusun'da da kız ismi olarak kullanılmıştı diyelim ve buradan da @mrt-06'nın kulaklarını çınlatalım. :A

Olayların hızlı gelişmesini sağlamaya çalışıyorum ama gelecek bölümleri bir tık daha kısa yapabilirim. Neyse ki seni senaryoya dahil ederek doğru karar vermişim. :A

Herhangi bir karaktere adının verilmesini istiyordu ben de koydum. Hem Melekler Korusun'da da kız ismi olarak kullanılmıştı diyelim ve buradan da @mrt-06'nın kulaklarını çınlatalım. :A
Yahu saçma saçma konuşma Özgür gelip görse hayatta okumaz bir daha bu diziyi :F Erkek karaktere hayat verseydi kız karakter olur mu :_

Gelecek bölümleri de bu ilgiyle takip ederseniz görebilirsiniz ama fazla karakter olduğu için her bölüm olabileceğinden emin değilim. Bu arada gelecek bölümlerle ilgili herhangi bir tahminin var mı? :D

Iraz'ın işlere bu kadar çabuk dahil olmayacağını söylemenin ayrılıkla ne alakası var söyler misin? :A
Takip edecez tabi niye etmeyelim :A diger karakterleri bosver sen Selim'e agirlik ver efsane olur o :A tahminlerim cok var :A

:F Önce ben yaptım o benden çalmış :A Ayrıca sen hizmetçi sayılmazsın benim dizide. Daha çok ajan gibisin :F
Tesadüfi bir olay olmuş işte. :A
Takip edecez tabi niye etmeyelim :A diger karakterleri bosver sen Selim'e agirlik ver efsane olur o :A tahminlerim cok var :A
Bence bir yerden başla sonuçta acelemiz yok. :A

Saftirik bizim Özgür erkek dolayısıyla kız karaktere hayat verdiği bir diziyi neden okusun yani ben olsam okumam :F
Mesela senin adın gibi Özgür de unisex bir isim. Hem karakteri o kadar iyi olacak ki okuya okuya doyamayacak. :A