Aşkın Alfabesi - 6. Bölüm

Bizim için farketmez. haber edersin sen.

Eline sağlık, güzel bir bölüm olmuş
Ara verme kararından vazgeçtin mi ?

Okuyacağım gece yarısı gibi
Ohoo, daha çok varmış...
Neyse, bekleyeceğiz artık...

Ama öyle daha müsait oluyorum yoksa şimdi faceden yazanlara mı bakim whatsappa mı yetişemiyorum zatii
Tamam, bekliyorum...

Eline sağlık @aserat54

Bölüm fena değildi durağan yorumlarına ben de katılıyorum biraz heyecan eksikliği vardı bu bölümde ama her bölümün tempolu gitmesi zor tabii.

Deniz-Ozan ve Nihal-Fatih sahneleri güzeldi. Bu arada Zerrin kimdi ya hatırlayamadım ben
Yoksa yeni bir karakter mi

Öncelikle eline sağlık.

Bölümün durağan ve sıkıcı olduğunu söylemem lazım.

Sonlarında hareket gelmiş ama aşk hikayesi normal malesef.

Bölümü heyecanlı bitirmen çok iyi olmuş.

Dizilerin heyecanlı bitmesi en önemli kriter.

Eline emeğine sağlık, diğer bölümü bekliyoruz.

Eline sağlık @aserat54

Bölüm fena değildi durağan yorumlarına ben de katılıyorum biraz heyecan eksikliği vardı bu bölümde ama her bölümün tempolu gitmesi zor tabii.

Deniz-Ozan ve Nihal-Fatih sahneleri güzeldi. Bu arada Zerrin kimdi ya hatırlayamadım ben
Yoksa yeni bir karakter mi
Yeni bir karakter, evet. Şehriban'ın komşusu olarak dizide yer alacak. Ben de durağan olduğunu düşünüyorum, ama gelecek bölüm öncesinde böyle bir bölümün olması lazımdı. Yeni bölüm daha heyecanlı olacak, teşekkür ederim @Bully...

Öncelikle eline sağlık.

Bölümün durağan ve sıkıcı olduğunu söylemem lazım.

Sonlarında hareket gelmiş ama aşk hikayesi normal malesef.

Bölümü heyecanlı bitirmen çok iyi olmuş.

Dizilerin heyecanlı bitmesi en önemli kriter.

Eline emeğine sağlık, diğer bölümü bekliyoruz.
Asıl heyecanı gelecek bölümde gör sen, sürprizli bir son düşünüyorum. Yorumun için de teşekkür ederim @Yiğitt...

Ellerine sağlık yine güzel bir bölüm olmuş,Ayrıca diziye bugün öyle bir baktım ki kocamın Ailesindkei karakterlerle birebir uyumlu ama oradan aldın dmeiyorun,çok güzel gidiyor dizi,Bu arada Çiğdme gene yapmış yapacağını @Çiğdem- bu seni anlatıyor kızzzz
Ayrıca "Seyfi" ve "Nazlı" da gözümdne kaçmadı ,gene benim Adım gültepe hayranlığın tutmuş
Senaryo güzel gidiyor ,Enis biran önce kötü birşeyler yapmalı
Ayrıca Ozan ve Denizde evlenecekse evlensinler artık
yoksa Enis bozacak işleri ,vede bu Alican o nerden gördü herşeyi vay yaramaz çocuk

Teşekkür ederim, evet yine Gültepe hayranlığım tuttu. Sıkıştırayım dedim araya. @Çiğdem- zaten bomba gibi devam ediyor dizideki macerasına...

Enis bu bölümde çok kötü bir şey yapacak, biraz bekle. Kocamın Ailesi'ne benzeyebilir ayrıca karakterler, sorun yok...

Deniz ile Ozan'ın hemen evlenmesi imkansız ama, daha akşam yemeğindeler hala. O yüzden böyle bir şey bekleyemeyiz şimdilik. Alican da gördü her şeyi. Bakalım gençlere neler yaşatacak?

Yorumun için de teşekür ederim, yeni bölüme de yorumunu şimdiden bekliyorum...

Ya bu arada aklıma takıldı Zerrin kimdi
Yoksa bizim bildiğimiz Zerrin iffet mi

Ya bu arada aklıma takıldı Zerrin kimdi
Yoksa bizim bildiğimiz Zerrin iffet mi
Zerrin, Şehriban'ın komşusu. 5. bölümde de söylemiştim zaten. Zerrin ismini koymamın özel bir nedeni yok, belki Yalan Dünya'dakinden biraz etkilenmiş olabilirim...

Zerrin, Şehriban'ın komşusu. 5. bölümde de söylemiştim zaten. Zerrin ismini koymamın özel bir nedeni yok, belki Yalan Dünya'dakinden biraz etkilenmiş olabilirim...
Hımm ama karakterler gerçekten uyumlu gidiyorlar,dğer bölümü bekliyorum merakla,biraz geç okudum ama kurusuma bakma,yoksa hemencik okumak isterdim okuduğum en keyifli işlerden biri...

Hımm ama karakterler gerçekten uyumlu gidiyorlar,dğer bölümü bekliyorum merakla,biraz geç okudum ama kurusuma bakma,yoksa hemencik okumak isterdim okuduğum en keyifli işlerden biri...
Teeşkkür ederim iltifatın için, sınavların da bitti galiba?