Aşkın Alfabesi - 5. Bölüm

Tabi ki takip ediyorum. :)
Teşekkür ederim. Gültepe Çarşamba, Aşkın Alfabesi ise Perşembe günleri yayınlanmaya devam edecek... :)

3 bölüm birden okuyunca ne kadar uzun geldi ya :F Güzel olmuş aynı şeyleri tekrarlamayayım ama ben sevmedim şu Nihal'i :ppp: @aserat54

3 bölüm birden okuyunca ne kadar uzun geldi ya :F Güzel olmuş aynı şeyleri tekrarlamayayım ama ben sevmedim şu Nihal'i :ppp: @aserat54
Niye sevmedin? Bence güzel bir karakter...
Ayrıca kısaltmaya çalışıyorum, ama ancak bu kadar alıyor. Sen de zamanında yorum yaparsan o kadar da uzun gelmez... :)

Ayrıca son bölümü de beğenebilir misin? Hepsini beğenmişsin, bu kalmış. Bu tür küçük şeyleri hep dert ederim nedense. Gelecek bölüme de yorumlarını bekliyorum. Unutma, Gültepe yarın, AA ise Perşembe günü FF'da... :)

Niye sevmedin? Bence güzel bir karakter...
Ayrıca kısaltmaya çalışıyorum, ama ancak bu kadar alıyor. Sen de zamanında yorum yaparsan o kadar da uzun gelmez... :)

Ayrıca son bölümü de beğenebilir misin? Hepsini beğenmişsin, bu kalmış. Bu tür küçük şeyleri hep dert ederim nedense. Gelecek bölüme de yorumlarını bekliyorum. Unutma, Gültepe yarın, AA ise Perşembe günü FF'da... :)
Unutuyorum ne yapiyim :X Bilmem böyle yan rolleri oldum olası sevmem. :D Beğenmiştim önceden :) ..

Unutuyorum ne yapiyim :X Bilmem böyle yan rolleri oldum olası sevmem. :D Beğenmiştim önceden :) ..​
Tamam. Dediğim gibi Gültepe yarın, AA ise Perşembe akşamı FF'da. Tekrar teşekkürler... :)

Diğer bölümlere göre daha kısa olmuş, hemencecik bitti. Hafize, Şehriban ve Çiğdem'in planını merak ettim açıkçası, Ozan'a gün yüzü göstermeyecekler herhalde. :D
O kadar da korkunç (!) bir plan değil aslında, tam tersine masum bir amaçla yola çıkıyorlar. Yorumun için de teşekkür ederim, geri kalan son 3 bölüme de yorumlarını beklerim artık... :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking