Aşkın Alfabesi - 5. Bölüm

İyilik güzeldir, gelecek bölümde (veya sonrakinde) kötülüğün kitabını yazacaksın ama...
6. bölüm ise haftaya her zamanki gününde FavoriForumum'da olacak, merak etme...

@Çiğdem- neredesin? Altta görünüyorsun, ama yorumun yok hala. Herkes seni dilinden düşürmüyor sabahtan beri...
Yanıtını da ver istersen, yorumunu da merak ediyorum. Bölümün çoğunu kapladın zaten...

İyilik güzeldir, gelecek bölümde (veya sonrakinde) kötülüğün kitabını yazacaksın ama...
6. bölüm ise haftaya her zamanki gününde FavoriForumum'da olacak, merak etme...
Bence perşembe olmasıda ayrıca bir renk kattı diziye çünki burada Hafize teyze varken kocamın ailesinde de Hikmet teyze var
denk gelmesi iyi oldu ))

Bence perşembe olmasıda ayrıca bir renk kattı diziye çünki burada Hafize teyze varken kocamın ailesinde de Hikmet teyze var
denk gelmesi iyi oldu ))
Ben öyle olsun diye koymadım, herkes Cuma'ya getirince dizisini ve ikinci bölümde de biraz düşüş olunca aldım Perşembe'ye...

Beğendiğine sevindim ama...

Minik kurabiyem

@Çiğdem- ayol hemen başrol olmuşsun bölümün yarisinda sen varsin

@aserat54 super olmus
hahahah çok hoşş bir bölüm olmuş taksici sahnesine koptum vlla kafamı vurmamı sonra şöförün kafasına çanta geçirmemizi ve sonrada kaçmamızı falan

evet @cookies ben böyle ünlü olmuştum zaten bu forumda ufak rollerim olmasına rağmen senaryolarda hep ön pilana çkıyordum ve sonr başrol teklifleri gelmeye baslamıstı

aserat54 ve @Cengo senaryolarındada yan rolle başladım yavas yavas başrolle gidiyorum

Benim senaryomda da öyleydin ilk sezon
ama bu sezon kimin kalacağı belli değil

Bizim sayemizde işsiz kalmadın çok şükür...

Herkes de bu rolün sana yakıştığını düşünüyor, yine konuşulmaya başladın yani, hayırlı olsun...

Ayrıca teşekkür ederim, gelecek haftaki bölüme de şimdiden yorumlarını beklerim...

Yine yarin bilgisayara gecince okuyacagim

ahhh evet bende yakıştığını düşünüyorum

diğer bölümüde zevkle okurum tabikide dizi tadında çok akıcı yazıyorsun cidden 😉😉😉

Yine yarin bilgisayara gecince okuyacagim
Teşekkürler şimdiden, bekliyorum...

ahhh evet bende yakıştığını düşünüyorum

diğer bölümüde zevkle okurum tabikide dizi tadında çok akıcı yazıyorsun cidden 😉😉😉
Sen olmasaydın bu kadar zevk almazdın herhalde...

Ve @cookies'in de ilk bölümde dediği gibi gerçekten bir reyting makinesisin. Koskoca diziyi senin üzerine kurmasından anlamalıydım bunu...

Ahahah
Finalde ne olacağını söylüyeyim binevi spoiler vericem ama
sen finalde harun'u bağlıyorsun ve üzerine kezzap atıp yakıyorsun yeni sezonda da katil sen oluyorsun
aaa katil olucğımı hissediyorum yardımcımda @destere

@Harunnn60 ölmemi istiyordun ama seni ben gebertiyormuşum hahaha

bu fikri önce @pompy bulmuştu cnm her senaryosuna beni ekliyordu diğer senaristlerde reyting kazandırdığımı görünce forumdakı her senaryodan ben çıkar olmuştum

@cookies senaryolarını benim adımla yapmaya absladı önce pamuk prenses çiğdem ve @destere diye senaryosu vardı çok ilgi görmüştü

şuanda çiğdemin zorakı evliliğiyle hit rekorları kırıyor

Bana ilk o söylediği için öyle dedim...
Sonraki projelerde de yerin garanti gibi o zaman...

Yok yardımcın destere çıkmayacak onun sevgilisinide öldürücen
Senin yardımcın Alper çıkıcak
Bu kadar spoiler verme, heyecanı kaçıyor sonra...

oyüzden başına felaketler örüyordum

Ayol @Çiğdem- su anda zaten bi dizide basrol oynuyor benim dizimde. Yeter ona o bu dizilerden yan rolde kalsin 😉