Bu konuşulma isteğini anlıyorum...Tamam
Ama hiç fanfinfonum yok benim
Bana oyle bi sahne yazki (fazla olsun demiyorum az olsun öz olsun ) herkes beni konussun
Kısmetse ilerleyen bölümlere artık...
Bu konuşulma isteğini anlıyorum...Tamam
Ama hiç fanfinfonum yok benim
Bana oyle bi sahne yazki (fazla olsun demiyorum az olsun öz olsun ) herkes beni konussun
SaolBu konuşulma isteğini anlıyorum...
Kısmetse ilerleyen bölümlere artık...
Ne anlamda benzettin?Eline sağlık @aserat54 güzel bir bölüm olmuş. Sonu heyecanlı bitti baya öbür bölümü bekliyoruz merakla.Çiğdem'i Maşuka'ya benzettim bu bölüm.
Bilmem Çiğdem'in Ozan'a aşık hallerini Maşuka'nın Kandemir'e aşık hallerine benzettim. İki durumda da bir platoniklik var.Ne anlamda benzettin?
Ayrıca teşekkür ederim, gelecek bölümde de birçok sürpriz olacak, kısmetse 6. bölüme de yorumlarını beklerim...
Ona benzer daha birçok karakter var aslında, ama Maşuka'ya benzetilmesine sevindim. Bayılıyorum ona, tam bir idol...Bilmem Çiğdem'in Ozan'a aşık hallerini Maşuka'nın Kandemir'e aşık hallerine benzettim. İki durumda da bir platoniklik var.
Ayrıca Çiğdem de Maşuka gibi deli dolu. @cookies özetlemiş zaten yukarıda.
Cumartesi günü okuyup yorumumu atacağım.Diziyi takip edenlerden @Çiğdem-, @gözlemci, @Nisa, @Yiğitt ve @kvp-medya'dan da bu bölüme yorum atmalarını bekliyorum...
Daha çok varmış, ama bekliyorum. Unutmazsın umarım. Ayrıca geçen bölüme de yorum atmamıştın galiba, ona da beklerim artık...Cumartesi günü okuyup yorumumu atacağım.
Yorum atmıştım galiba ona.Daha çok varmış, ama bekliyorum. Unutmazsın umarım. Ayrıca geçen bölüme de yorum atmamıştın galiba, ona da beklerim artık...
Tamam, bekliyorum merakla. Geçen bölümü de okuyup yorum atarsan sevinirim ayrıca...Yurda gidince okuyacağım @aserat54
İşleri biraz hızlandırmak istedim, hikayeyi yavaşlatınca ilgi azalabiliyor...Tek kelimeyle on numara olmuş bazı ufak tefek hatalar kadı kızında da olur,herneyse Çiğdem bizim çiğdem gibi olmuş aklı fikri erkeksonra hafize ve şehriban favorim bence deniz bazı şeyleri abartan bir kız ayrıca hiç tipim değilsonunda mesela hemen yakınlaşmalarını beklemiyordum ,hatta yakınlaşmasalar o kadar fazlada Enis onları yanlış anlasa daha iyi olur gibi ama sen yazdıysan sorun olmaz genede ,kısaca çok beğendim emeğine sağlık...
Biran 6.bölümde yayınlanmışta 😱okumamışım hissine kapıldımİşleri biraz hızlandırmak istedim, hikayeyi yavaşlatınca ilgi azalabiliyor...
Yorumların için de teşekkürler. Şehriban benim de favorim. Ulan İstanbul'daki Şehri'den sonra elbette. Deniz'i ise ben yaratırken sevdim, ama senin tercihin tabii...
Enis, gelecek bölümde çok sürpriz bir şeye imza atacak, bunu da belirteyim. Hem sen hikayenin kötü karakterisin, olacak o kadar...
Yorumun için de çok teşekkür ederim, 6. bölüme de yorumlarını beklerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?