Aşkın Alfabesi - 1. Bölüm (YENİ DİZİ)

Ben diziyi beğendim, seneryo ve cast gayet iyi ayarlanmış, ellerine sağlık...

Cidden çok uzun olmuş, hikaya keyifli ve iyi kurgulanmış. Eline sağlık.

Eline sağlık @aserat54. Baya uzun olmuş ama sıkılmadan okudum. Kurgun sağlam diyaloglar da çok başarılı. Senaryoyu nasıl ilerleyecek bakalım bekliyorum.

Deniz ve Ozan'ın çektiği sıkıntılar da çok gerçekçiydi. Bakalım belki birbirlerine iyi gelirler..

Teşekkür ederim güzel yorumun için. Gelecek bölüm için de beklerim yorumlarını...

Aşırı uzun olmuş ama güzel olmuş.

Tam 8 dk içinde okudum.

Ozan ve Deniz ayrı ayrılar nasıl tanışacaklar diyordum bende.
İş yerlerinde tanıştılar , ilk paragraflar beni sıktı biraz , diyaloglar daha iyi sanki.

Son soruyu ben cevaplayayım

Evet birbirlerine aşık olacaklar.

Puanım 10.

Umarım diğer bölüm kısalmıştır geçiyim onada.

Aşırı uzun olmuş ama güzel olmuş.

Tam 8 dk içinde okudum.

Ozan ve Deniz ayrı ayrılar nasıl tanışacaklar diyordum bende.
İş yerlerinde tanıştılar , ilk paragraflar beni sıktı biraz , diyaloglar daha iyi sanki.

Son soruyu ben cevaplayayım

Evet birbirlerine aşık olacaklar.

Puanım 10.

Umarım diğer bölüm kısalmıştır geçiyim onada.
Teşekkürler...

İç ses konuşması tehlikelidir. Ve sen mektup yazar gibi yazmissin daha öz bir şekilde tanitabilirdin denizi. Üstelik makale yazar gibi yazmisin hic ama hic olmamış

İç ses konuşması tehlikelidir. Ve sen mektup yazar gibi yazmissin daha öz bir şekilde tanitabilirdin denizi. Üstelik makale yazar gibi yazmisin hic ama hic olmamış
İkinci ve üçüncü bölümde hiç iç ses yok, rahat olabilirsin. Teşekkürler...

Deniz ile Ozan isminde iki insanın yollarının çeşitli tesadüfler sonucunda kesişmesi ve sonrasında yaşanan eğlenceli olaylar...
Sağol PC fen geri kalanını olursam yorum yazarım ama ilk yorumum bu bir senaryo değil roman. Senaryonun birinci kuralı anlatma gösterdir.

Anlatımın çok iyi olmuş. Akıp gitti valla çok beğendim.

2. ve 3. bölümleri de okuyup yorum yapar mısın? Hem daha kısa, hem de daha akıcı oldu. Eminim, daha fazla ssversin...
Okucam ama bugün doluyum 1 saatlik boşluğum vardı aklıma geldi okudum ilk bölümü yarın 2. yi okucam.

Okucam ama bugün doluyum 1 saatlik boşluğum vardı aklıma geldi okudum ilk bölümü yarın 2. yi okucam.
Tamam, ama lütfen oku 2. ve 3. bölümleri de. Yarın da 4. bölüm gelecek. Okuyacağını söyleyip okumayan birçok kişi var. Ama sen beni kırma lütfen. Teşekkürler tekrardan...