- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
Özdemir değil Özden. Bu kıymetli isimleri yanlış söyleme
Özder olmasınÖzdemir değil Özden. Bu kıymetli isimleri yanlış söyleme![]()
Adamın evine bayılıyorum , vampir evleri gibiÖzdemir değil Özden. Bu kıymetli isimleri yanlış söyleme![]()
Layık olduğu yerdeGündemde 1. Sırada vayy be@Harunnn60 @mrt-06 @Çiğdem @Yiğitt @serhatt @kerem Ekli dosyayı görüntüle 71735
Özder olmasın![]()
@Çiğdem Bugün boncuk dağıtır konu da sen olduğun içinMilli şef ne derse doğrudur. Her yerden çıkma istenmeyen ot gibi![]()
Konuya etiket eden sensin kendinle çelişmeMilli şef ne derse doğrudur. Her yerden çıkma istenmeyen ot gibi![]()
Konusu vardı sanırım.Konusunu tekrar mı açsak@Yiğitt
Mahalle yanarken hanımefendi saçını tarıyor..Gündemde 1. Sırada vayy be@Harunnn60 @mrt-06 @Çiğdem @Yiğitt @serhatt @kerem Ekli dosyayı görüntüle 71735
Mahalle yanarken hanımefendi saçını tarıyor..![]()
Sen izlemedin sanki hiç yorumun yok.Ekli dosyayı görüntüle 71737Ekli dosyayı görüntüle 71740
6 tane tag ile Türkiye gündeminin zirvesine yerleşen Aşkı Memnuyu tekrardan tebrik ediyorum. Daha iyisi yok. OLAMAZ!!!!!@Çiğdem @serhatt @Bully @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx @eros @Emre Ozansoy @alperuz @mrt-06 @Billy Kane @MayısKralı
Gündemde 1. Sırada vayy be@Harunnn60 @mrt-06 @Çiğdem @Yiğitt @serhatt @kerem Ekli dosyayı görüntüle 71735
Sen izlemedin sanki hiç yorumun yok.![]()
Youtube sayfası da 73.bölümde şuanYok trafikte yetişemedim ama akşam yaadederim![]()
Youtube sayfası da 73.bölümde şuanOnunda finalini yaparız 1-2 haftaya:
![]()
O kanalı da incele , admini o kadar tuhaf başlıklar atıyor ki güleceksin.Oda TT olur belki![]()