Niye buzlasın?Finale bakalım.Birde Kanal D, Bihterin intihar ettikten sonra kanlı sahnesini buzlayacak mı acaba merak ettim.
@Yiğitt @sokak sanati @kerem @Çiğdem
Niye buzlasın?Finale bakalım.Birde Kanal D, Bihterin intihar ettikten sonra kanlı sahnesini buzlayacak mı acaba merak ettim.
Kan sahnesi buzlanıyor bazı dizilerde, bunlar yapar valla.Niye buzlasın?![]()
Açtık, izliyoruz.Finale bakalım.Birde Kanal D, Bihterin intihar ettikten sonra kanlı sahnesini buzlayacak mı acaba merak ettim.
Kesmişsiniz bazı konuşmalarıAçtık, izliyoruz.![]()
18.45Kesmişsiniz bazı konuşmalarıHaber 18:30 da mı başlıyor sizin
![]()
Efsane ya, bavulu topluyor hemen.
Ah be bihterEfsane ya, bavulu topluyor hemen.
Final sahnesi yaklaştı.![]()
Buzlamışlar senin sahneyiAh be bihter![]()
Dedim benBuzlamışlar senin sahneyi![]()
Beşir'e üzülmedim, bir de gösteriyorlar sinsiyi.Dedim benKesebilirlerdi de o kadar ileriye gitmediler allahtan
Cenaze çok hüzünlü![]()
Gıcık cemile de ne ağladı beBeşir'e üzülmedim, bir de gösteriyorlar sinsiyi.![]()
En sevdiğim mezar sahnesi, buraya bayılıyorum...
Hiç ders çıkaracağını düşünmüyoru, ilerde elif gibi bir salağı bulur yer parasını işte.En sevdiğim mezar sahnesi, buraya bayılıyorum...
Keşke bir devam filmi falan yapılsa, ben sonrasında neler olduğunu çok merak ediyorum.Hiç ders çıkaracağını düşünmüyoru, ilerde elif gibi bir salağı bulur yer parasını işte.![]()
Keşke.Keşke bir devam filmi falan yapılsa, ben sonrasında neler olduğunu çok merak ediyorum.Ekibi toplarlar bence yeniden.
![]()
Gözlerim Beren Saat'i arar, yapamam.Keşke.
Biz bu gazla 1975 Aşkı Memnu'yu mu izlesek acaba. TRT yüklemiş youtube'ye.@sokak sanati @kerem @Çiğdem
Şurada kıyaslamışlar izlesene.Gözlerim Beren Saat'i arar, yapamam.![]()