Tarafsız ülkeAynen, Isvicre'deyim. Cuma günü geliyorum Türkiye'ye. Masallah.
Tarafsız ülkeAynen, Isvicre'deyim. Cuma günü geliyorum Türkiye'ye. Masallah.
Abicim senin durumun nasıl? Ne zaman aşı olacaksın?Sonuç negatif çıktı.Şimdi HES'ten risklidir yazısını kaldırmaya çalışıyorum, ama bir sonuç alacağım gibi gözükmüyor.
Şimdiden geçmiş olsun; az cefalı bol antikorlu olsunÜşengeçliği bir kenara bıraktım, Ağustos'un 10'una Biontech aşısı randevusu aldım. Biontech ile Sinovac arasında da ikilemde kalmıştım ama en etkilisi Biontech olacağını düşündüğüm ve genelde öyle bir izlenim edindiğim için Biontech'i tercih ettim.
16 Ağustos'a randevu aldım dün akşam. Aradan çıkartacağım karantina bitince.Abicim senin durumun nasıl? Ne zaman aşı olacaksın?
Normal kontrollerin ne oldu ?16 Ağustos'a randevu aldım dün akşam. Aradan çıkartacağım karantina bitince.
Onlar için de randevu almaya çalışacağım, bulabilirsem tabi.Normal kontrollerin ne oldu ?
Biraz yan etkilerini hissediyorum ama daha iyiyim gibi şimdilikAbicim senin durumun nasıl? Ne zaman aşı olacaksın?
Şimdiden geçmiş olsun; az cefalı bol antikorlu olsun
@Tolstoyevski Sen nasılsın kardeşim?
@bazinga Sinemaya gittin mi ?
Nüfusun yarıısndan fazlası ilk doz oldular.Biraz yan etkilerini hissediyorum ama daha iyiyim gibi şimdilik
@Dosi sizin aşı durumu ne durumda bu arada?
Aşı olmak kaçınılmaz gibi duruyor, ben de kararsızdım malum ama eninde sonunda olacaksak ha geç ha erken olup kurtulayım dedimNüfusun yarıısndan fazlası ilk doz oldular.
Ben haftaya test yapayım. Pozitif çıkarsa beklerim. Negatif olursa düşüneceğim.
Daha kararsızım
Hafta sonu yapılmıyor. En erken Salı yapılır ve 2 gün sürer cevabıAşı olmak kaçınılmaz gibi duruyor, ben de kararsızdım malum ama eninde sonunda olacaksak ha geç ha erken olup kurtulayım dedim
Keşke bugün test ettirsen...
Aşı olunması üzerinden baskıyı doğru bulmasamda..tarih boyunca birçok hastalık için aşılar olduk.Aşı olmak kaçınılmaz gibi duruyor, ben de kararsızdım malum ama eninde sonunda olacaksak ha geç ha erken olup kurtulayım dedim
Keşke bugün test ettirsen...
Neden Pazartesi değil peki?Hafta sonu yapılmıyor. En erken Salı yapılır ve 2 gün sürer cevabı
Olmaya başladı bile bazı iller ekmek satmayacak aşısız olanlara ,kahvehanelerde de yasak var ben de 2.doz için sıra almaya çalışıyorum sağlık ocağı vermiyor hastaneye gidip olmam gerekecek bu gidişle😉İlerleyen süreçte Aşı olmayanlara yönelik kısıtlamalar olacak gibi.
Hastanede oldum ikisinide;Devlet hastanesinde.Olmaya başladı bile bazı iller ekmek satmayacak aşısız olanlara ,kahvehanelerde de yasak var ben de 2.doz için sıra almaya çalışıyorum sağlık ocağı vermiyor hastaneye gidip olmam gerekecek bu gidişle😉
O güne teslim işi başlıyor galiba bilmiyorumNeden Pazartesi değil peki?
Bende birinci dozda olmadı ikinci dozda oldu yan etki @TolstoyevskiNeden Pazartesi değil peki?
O güne teslim işi başlıyor galiba bilmiyorum
Aşı konusunda da Moderna veya Pfizer yapma hakkım varsa düşünürüm. Astrazeneca düşünmüyorum. Kronik rahatsızlığım olduğu için beni etkiler. Bakalım kısmet
Bende birinci dozda olmadı ikinci dozda oldu yan etki @Tolstoyevski
Moderna seni foruma bile sokamaz Biontech iyi @DosiO güne teslim işi başlıyor galiba bilmiyorum
Aşı konusunda da Moderna veya Pfizer yapma hakkım varsa düşünürüm. Astrazeneca düşünmüyorum. Kronik rahatsızlığım olduğu için beni etkiler. Bakalım kısmet
Bende sadece uyku oldu @Tolstoyevskiİkinci dozu 2-3 hafta içinde olacağım ben de, asıl olay ikinci dozdaymış evet baya sarsıcı geçiyormuş. Birkaç tanıdık serum olmak zorunda kaldı ikinci dozun yan etkisinden dolayı. Ateş vb..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?