Aşı Bilgi Paylaşım Platformu 💉

Üşengeçliği bir kenara bıraktım, Ağustos'un 10'una Biontech aşısı randevusu aldım. Biontech ile Sinovac arasında da ikilemde kalmıştım ama en etkilisi Biontech olacağını düşündüğüm ve genelde öyle bir izlenim edindiğim için Biontech'i tercih ettim.

Sonuç negatif çıktı.
Şimdi HES'ten risklidir yazısını kaldırmaya çalışıyorum, ama bir sonuç alacağım gibi gözükmüyor.
Abicim senin durumun nasıl? Ne zaman aşı olacaksın?
Şimdiden geçmiş olsun; az cefalı bol antikorlu olsun

@Tolstoyevski Sen nasılsın kardeşim?

@bazinga Sinemaya gittin mi ?

Nüfusun yarıısndan fazlası ilk doz oldular.
Ben haftaya test yapayım. Pozitif çıkarsa beklerim. Negatif olursa düşüneceğim.
Daha kararsızım
Aşı olmak kaçınılmaz gibi duruyor, ben de kararsızdım malum ama eninde sonunda olacaksak ha geç ha erken olup kurtulayım dedim

Keşke bugün test ettirsen...

Reactions: Dosi
Aşı olmak kaçınılmaz gibi duruyor, ben de kararsızdım malum ama eninde sonunda olacaksak ha geç ha erken olup kurtulayım dedim

Keşke bugün test ettirsen...
Aşı olunması üzerinden baskıyı doğru bulmasamda..tarih boyunca birçok hastalık için aşılar olduk.

Olunmasının faydalı olduğuna inanıyorum.

İlerleyen süreçte Aşı olmayanlara yönelik kısıtlamalar olacak gibi.

Buna rağmen 25bin vaka ve malesef günde 100 insanımızı toprağa vermeye devam ediyoruz.

@bazinga @Sherlock

İlerleyen süreçte Aşı olmayanlara yönelik kısıtlamalar olacak gibi.
Olmaya başladı bile bazı iller ekmek satmayacak aşısız olanlara ,kahvehanelerde de yasak var ben de 2.doz için sıra almaya çalışıyorum sağlık ocağı vermiyor hastaneye gidip olmam gerekecek bu gidişle😉

Bende birinci dozda olmadı ikinci dozda oldu yan etki @Tolstoyevski

İkinci dozu 2-3 hafta içinde olacağım ben de, asıl olay ikinci dozdaymış evet baya sarsıcı geçiyormuş. Birkaç tanıdık serum olmak zorunda kaldı ikinci dozun yan etkisinden dolayı. Ateş vb..

Moderna seni foruma bile sokamaz Biontech iyi @Dosi
------

İkinci dozu 2-3 hafta içinde olacağım ben de, asıl olay ikinci dozdaymış evet baya sarsıcı geçiyormuş. Birkaç tanıdık serum olmak zorunda kaldı ikinci dozun yan etkisinden dolayı. Ateş vb..
Bende sadece uyku oldu @Tolstoyevski