Maskeli Fedai
Favori Üye
Gülüyorum sana sadeceYazık, senin bir tabutun bile olmayacak ama.
Gülüyorum sana sadeceYazık, senin bir tabutun bile olmayacak ama.
Son gülen iyi güler, sözlerinin bedelini ödeyeceksin.Gülüyorum sana sadece
Hain arkadaş..Son gülen iyi güler, sözlerinin bedelini ödeyeceksin.
Kendi düşen ağlamaz.Hain arkadaş..
Kafana sıkacağım..Kendi düşen ağlamaz.
Nerede sende o yürek.Kafana sıkacağım..
Sonuç negatif çıktı.Yazarım buraya. Az önce yapıp gittiler, umarım negatif çıkar.
Bu arada sana da geçmiş olsun, şifa olsun.
4 gün bekle @Emre OzansoySonuç negatif çıktı.Şimdi HES'ten risklidir yazısını kaldırmaya çalışıyorum, ama bir sonuç alacağım gibi gözükmüyor.
Bodrum virüsle değil birde yangınla uğraşıyorBacaklarında ağrı ve ateş yaptı, şuan hafif ateşim devam ediyor. Tabi havanın aşırı sıcak olmasıda handikap oldu.
Kolum ilkine göre daha sakin ama ateş fazla oldu. Bol bol soğuk havlu uyguluyorum ve sıvı tüketiyorum. Hayırlısı ile geceyide geçirelim, Allahın izniyle yarına birşeyimiz kalmaz inşAllah 🙏🙏🙏🙏
Evet pompy, Allah hepsine kolaylık versin 🙏🙏🙏Bodrum virüsle değil birde yangınla uğraşıyor
Bodrum’dayım aşının etkisi uzun sürer diye iki gün önce Bodrum’a geldim çifte yangınla gelmiş oldum @The_ErinchEvet pompy, Allah hepsine kolaylık versin 🙏🙏🙏
Bodrum’da virüs yangın nisirosta deprem nisiros Volkanik adaHerkese Merhabalar;
2.Dozdan sonra eklem ağrısı özlelikle bacaklarımda ve 37.5-38 arasında süren bir ateşim oldu;
Şuan ateşim çok şükür normale dödnü. (Ama havanında çok sıcak olması olumsuz etki oldu)
Ağrılarımda azaldı. Kolumda ilk aşıdan sonraya göre daha az acıdı. Şuan arada bir setlik hafif acıma var onun dışında ALLAHA şükür iyiyim.
Bol antikorlu ve ilerisi için yan etkisiz ve faydalı olmasını temenni ediyorum.
Aşından kaçmanın kimseye faydası olmaz!
Yaptırmaya özen gösterin aşılarınızı.
Herkese İyi Pazarlar.
Herkese Merhabalar;
2.Dozdan sonra eklem ağrısı özlelikle bacaklarımda ve 37.5-38 arasında süren bir ateşim oldu;
Şuan ateşim çok şükür normale dödnü. (Ama havanında çok sıcak olması olumsuz etki oldu)
Ağrılarımda azaldı. Kolumda ilk aşıdan sonraya göre daha az acıdı. Şuan arada bir setlik hafif acıma var onun dışında ALLAHA şükür iyiyim.
Bol antikorlu ve ilerisi için yan etkisiz ve faydalı olmasını temenni ediyorum.
Aşından kaçmanın kimseye faydası olmaz!
Yaptırmaya özen gösterin aşılarınızı.
Herkese İyi Pazarlar.
Teşekkür ederim.Gecmis olsun, iyi atlatmissin.
Teşekkür ederim.
Cuma gece olmam iyi oldu 2 gün evdeydim.
İlkinde haftaiçi olmuştum.
Ama tabi sıcak ciddi bir handikap.
Sen yurtdışındaydın sanırım.Öyle bir muhabbet hatırlıyorum.Ben o yüzden iki dozu da cumartesi gününe denk getirdim, pazar dinlenirim diye.
Sicaklar berbatmis duydum.
Sen yurtdışındaydın sanırım.Öyle bir muhabbet hatırlıyorum.
Malesef bu hafta 45 bandına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?