Bildiğin aşı işte olacan geçecenNeymiş?
Bilir gibi konuşma işte detay veremiyorsun.Bildiğin aşı işte olacan geçecen
Ben oldum bir şey olmadıBilir gibi konuşma işte detay veremiyorsun.
Senin kadar gamsız biri değilim ben. .ss
Daha da taş oluyorsun desene.Ben oldum bir şey olmadıAlmanlara benzemeye başladım sadece biraz
Sen korona oldun mu pekiDaha da taş oluyorsun desene.
Sende olmuyor diye bende de olmayacak diye bir şey yok.
Yam yam çetesine katılmak mı istiyorsun @serhattNiye olmasın, ne olduğu belli mi?
Aşının yan etkisinden korkma Forum için Aşı zorunlu olacakDaha da taş oluyorsun desene.
Sende olmuyor diye bende de olmayacak diye bir şey yok.
Ağzını hayra aç uğursuz.Sen korona oldun mu peki
Hayır yan etki yapar diye korkuyorum fazla.Yam yam çetesine katılmak mı istiyorsun @serhatt
------
Aşının yan etkisinden korkma Forum için Aşı zorunlu olacak
Sordum sadece sakin olAğzını hayra aç uğursuz.Anma şunu, olmadım.
Ya sen??
------
Hayır yan etki yapar diye korkuyorum fazla.
Kanlı tavuk ye yan etki yapmaz ikisinin yan etkiside aynı cır cır bir kol ağrısı birde ufak halsizlik kendini zorlama fazla Aşıdan sonraAğzını hayra aç uğursuz.Anma şunu, olmadım.
Ya sen??
------
Hayır yan etki yapar diye korkuyorum fazla.
Bende hiç yakalanmadım İrlandadayken birde yurt arkadaşımın okulunda çıktı @eskiciSordum sadece sakin olben de olmadımen fazla ne kadar yan etki yapacak bir şey olmaz korkma bu kadar
Sen de şanslı kesimdensin.Sordum sadece sakin olben de olmadımen fazla ne kadar yan etki yapacak bir şey olmaz korkma bu kadar
Bende kapmadım @serhattSen de şanslı kesimdensin.Hayret bunca hovardalığa nasıl kapmadın?
İyi şanslıymışsın reyizKanlı tavuk ye yan etki yapmaz ikisinin yan etkiside aynı cır cır bir kol ağrısı birde ufak halsizlik kendini zorlama fazla Aşıdan sonra
------
Bende hiç yakalanmadım İrlandadayken birde yurt arkadaşımın okulunda çıktı @eskici
Hovardalığa ara verdik işte o aralarSen de şanslı kesimdensin.Hayret bunca hovardalığa nasıl kapmadın?
2 defa virüsün direğinden döndüm Bodrum Tepecik cafede birde İrlandadaİyi şanslıymışsın reyiz
Dün akşam ki halinden belliydi ara verdiğin.Hovardalığa ara verdik işte o aralar
Ben kız tavlamak isterdim pandemi stop dedi tarihimde ilk defa bara girdim Çin’in yeni yılını kutlamayaHovardalığa ara verdik işte o aralar
Dikkat etmek lazım reyiz2 defa virüsün direğinden döndüm Bodrum Tepecik cafede birde İrlandada
Sen kendi haline yan korona seni de bitirmiştirDün akşam ki halinden belliydi ara verdiğin.
tavlarsın reyiz acelesi yokBen kız tavlamak isterdim pandemi stop dedi tarihimde ilk defa bara girdim Çin’in yeni yılını kutlamaya
Dün akşam bitiremediğini gösterdim çok net bir şekilde.Dikkat etmek lazım reyiz
Sen kendi haline yan korona seni de bitirmiştir
tavlarsın reyiz acelesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?