Aşı Bilgi Paylaşım Platformu 💉

Çok şükür iyiyim abi, herhangi bir yan etkisi kalmadı diyebilirim. Umuyorum bol antikorlu bir şekilde sonlandırmışızdır aşı sürecimizi. :A

Sen oldun mu ikinci dozu, en son olacağım diyordun yanlış hatırlamıyorsam?
Bende iki kat güçlü herkesin bağışık sisteminden şimdi 20 kat oldu @Sherlock 10 kat daha fazla antikor üretiyor

Çok şükür iyiyim abi, herhangi bir yan etkisi kalmadı diyebilirim. Umuyorum bol antikorlu bir şekilde sonlandırmışızdır aşı sürecimizi. :A

Sen oldun mu ikinci dozu, en son olacağım diyordun yanlış hatırlamıyorsam?
Bayram bitsin, 29 yada 30 düşünüyorum, cuma denk getireceğim.
Şuan Örendeyim 🤗 İlkinde ilk gün üşüme, titreme ve vucud ağrısı olmuştu, o nedenle bu sefer, cuma akşamı olurum dedim 2 gün dinlerim evde. Herşeyin hayırlısı, herkes için bol antikorlu olsun umarım.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Şuan Örendeyim 🤗 İlkinde ilk gün üşüme, titreme ve vucud ağrısı olmuştu, o nedenle bu sefer, cuma akşamı olurum dedim 2 gün dinlerim evde. Herşeyin hayırlısı, herkes için bol antikorlu olsun umarım.
En mantıklısı o şekilde olmak, yan etkilerinin ne olacağı ve ne kadar ağır seyredeceği belli olmuyor çünkü.

Vay be, Ören'imize gittin demek hemen bayram tatilinde... Nasıl oralar, fotoğraf falan at bana da henüz gidemedim. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
2. doz beni çok kötü yaptı. Kolda ağrı seviyesi normal ama şiddetli baş ağrısı ve hafif bir ateşim var. Sabahtan beri evde leyla gibi dolaşıyorum.

• Üzücü
2. doz beni çok kötü yaptı. Kolda ağrı seviyesi normal ama şiddetli baş ağrısı ve hafif bir ateşim var. Sabahtan beri evde leyla gibi dolaşıyorum.
1 gün bulutların üzerinde oluyorsun.. Kısmetse yarına toparlarsın kardeşim, şifa olsun 🙏
------

En mantıklısı o şekilde olmak, yan etkilerinin ne olacağı ve ne kadar ağır seyredeceği belli olmuyor çünkü.

Vay be, Ören'imize gittin demek hemen bayram tatilinde... Nasıl oralar, fotoğraf falan at bana da henüz gidemedim. :A
Ören olmasada Akçaydan resim attım sana, inst dm bak 😁

• Beğendim
Reactions: mesmeso
3 gün uyutuyor beni öyle yaptı

• İlginç
Ikinci doz asi bende 3 gün yorgunluk yapmisti, baska bir yan etki görmedim. Ilk doz sadece kol agrisi yapti.

Bir arkadasim, ikinci dozdan sonra ateslendi, komsum ise ikinci dozdan sonra vücudunda kirmizi noktalar olustu, ama birkac saat sonra gecmis.

• Beğendim
Ikinci doz asi bende 3 gün yorgunluk yapmisti, baska bir yan etki görmedim. Ilk doz sadece kol agrisi yapti.

Bir arkadasim, ikinci dozdan sonra ateslendi, komsum ise ikinci dozdan sonra vücudunda kirmizi noktalar olustu, ama birkac saat sonra gecmis.
Herkesde farklı ...kimsenin yaşadığı diğerine uymuyor ama genele bakarsak;
kol ağrısı; ateş;halsizlik;baş ağrısı;ishal ağırlıkta.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Ya da hic bir etki görmeyeksin. Benim bir calisanim, 59 yasinda kadin, hic yan etki göstermedi. Turp gibi masallah. :D
Aynı şubede 2 arkadaşımda öyle sadece kol ağrısı gördü okadar.

Ben ilk dozda kısa süreli üşüme,ateş yaşadım. 1 günde kol ve vucud ağrısı.

Allah uzun vadede hasardan korusun ve bol antikor üretmesini sağlasın.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Son düzenleme:
  • Üzücü
Sabah 2. dozumu da oldum. İlk seferin aksine yapan hemşirenin eli o kadar hafifti ki aşı olduğunu anlamadım bile. Gerçi onun da eli o kadar ağır değildi ama sokarken biraz hissettirmişti. :A Şu anda ufak bir kol ağrısı dışında sorun yok umarım böyle devam eder. :A

• Beğendim