Kesinlikle zaten foruma huzur için giriyorum yeterince kaos oluyor zaten normal hayatta ve diğer mecralarda burada artık uzak dursunBu hafta komple kaoslarda uğraştım. Uzak dursun yeni kaoslar![]()
Kesinlikle zaten foruma huzur için giriyorum yeterince kaos oluyor zaten normal hayatta ve diğer mecralarda burada artık uzak dursunBu hafta komple kaoslarda uğraştım. Uzak dursun yeni kaoslar![]()
Bence de haklısın. Oyunu kime verdin bu arada?Kesinlikle zaten foruma huzur için giriyorum yeterince kaos oluyor zaten normal hayatta ve diğer mecralarda burada artık uzak dursun![]()
Oyum gizliBence de haklısın. Oyunu kime verdin bu arada?![]()
Neler neler görmedik kiKesinlikle zaten foruma huzur için giriyorum yeterince kaos oluyor zaten normal hayatta ve diğer mecralarda burada artık uzak dursun![]()
Soğuk savaş başlasınÇelik zırhımı giydim , hazırım linç yemeye.![]()
Eski konuları bir kaç kere gördüm kaos olan yıllar olduğunu biliyorum çok ayrıntılı olmasa daNeler neler görmedik ki2020 aşırı huzurluydu. Bu son dönem biraz çalkantı oldu
![]()
O yaşananlar kaosunda ötesinde.Bu hafta komple kaoslarda uğraştım. Uzak dursun yeni kaoslar![]()
Forumun arşivcisi gibisin.Eski konuları bir kaç kere gördüm kaos olan yıllar olduğunu biliyorum çok ayrıntılı olmasa da![]()
Katılıyorum
Bir nevi öyleyim zaten beni kızdırmayın ifşanızı bulurum geçmiş mesajlardanO yaşananlar kaosunda ötesinde.Hafif tatlı atışmalar olsa diye demiştim ancak tatlı olma ihtimali pek olmadığı için vazgeçtim.
------
Forumun arşivcisi gibisin.![]()
Eski üyeler düşünsün, o arşivlerde ben yokum.Bir nevi öyleyim zaten beni kızdırmayın ifşanızı bulurum geçmiş mesajlardan![]()
Teşekkür ederim.
Finale kalanları tebrik ederim. Ben oyumu Erinç abiden yana kullandım.
esk,c, ile ben yokumOy kullanmayı unuttum yoksa sende olacaktın![]()
Diğer ay inşallah