Kesinlikle zaten foruma huzur için giriyorum yeterince kaos oluyor zaten normal hayatta ve diğer mecralarda burada artık uzak dursunBu hafta komple kaoslarda uğraştım. Uzak dursun yeni kaoslar
Kesinlikle zaten foruma huzur için giriyorum yeterince kaos oluyor zaten normal hayatta ve diğer mecralarda burada artık uzak dursunBu hafta komple kaoslarda uğraştım. Uzak dursun yeni kaoslar
Bence de haklısın. Oyunu kime verdin bu arada?Kesinlikle zaten foruma huzur için giriyorum yeterince kaos oluyor zaten normal hayatta ve diğer mecralarda burada artık uzak dursun
Oyum gizliBence de haklısın. Oyunu kime verdin bu arada?
Neler neler görmedik ki 2020 aşırı huzurluydu. Bu son dönem biraz çalkantı olduKesinlikle zaten foruma huzur için giriyorum yeterince kaos oluyor zaten normal hayatta ve diğer mecralarda burada artık uzak dursun
Soğuk savaş başlasınÇelik zırhımı giydim , hazırım linç yemeye.
Eski konuları bir kaç kere gördüm kaos olan yıllar olduğunu biliyorum çok ayrıntılı olmasa daNeler neler görmedik ki 2020 aşırı huzurluydu. Bu son dönem biraz çalkantı oldu
O yaşananlar kaosunda ötesinde. Hafif tatlı atışmalar olsa diye demiştim ancak tatlı olma ihtimali pek olmadığı için vazgeçtim.Bu hafta komple kaoslarda uğraştım. Uzak dursun yeni kaoslar
Forumun arşivcisi gibisin.Eski konuları bir kaç kere gördüm kaos olan yıllar olduğunu biliyorum çok ayrıntılı olmasa da
Katılıyorum
Bir nevi öyleyim zaten beni kızdırmayın ifşanızı bulurum geçmiş mesajlardanO yaşananlar kaosunda ötesinde. Hafif tatlı atışmalar olsa diye demiştim ancak tatlı olma ihtimali pek olmadığı için vazgeçtim.
------
Forumun arşivcisi gibisin.
Eski üyeler düşünsün, o arşivlerde ben yokum.Bir nevi öyleyim zaten beni kızdırmayın ifşanızı bulurum geçmiş mesajlardan
Teşekkür ederim.
Finale kalanları tebrik ederim. Ben oyumu Erinç abiden yana kullandım.
esk,c, ile ben yokumOy kullanmayı unuttum yoksa sende olacaktın
Diğer ay inşallah