Sıkma canını zorlu rakiplerin varmış önümüzdeki aylarda final göreceksindir eğer bu aktifliğini devam ettirebilirsen.Ya o kadar espri yaptım,duygu somurusu yaptım oyum 1 tane bile artmadi
Sıkma canını zorlu rakiplerin varmış önümüzdeki aylarda final göreceksindir eğer bu aktifliğini devam ettirebilirsen.Ya o kadar espri yaptım,duygu somurusu yaptım oyum 1 tane bile artmadi
İnş. Bu arada yakında adıma konu açılacak .Allah rızası için harzemlisaha biri favori üyelik versin diye. Buralarda böyle oy verin falan yazıyorum ama bunlar tamamen espri yanı. tabi yinede oy verin siz banaSıkma canını zorlu rakiplerin varmış önümüzdeki aylarda final göreceksindir eğer bu aktifliğini devam ettirebilirsen.
Yeni favori üyeler çok yakında açıklanacak bakalım hayırlısı artık.İnş. Bu arada yakında adıma konu açılacak .Allah rızası için harzemlisaha biri favori üyelik versin diye. Buralarda böyle oy verin falan yazıyorum ama bunlar tamamen espri yanı. tabi yinede oy verin siz bana
Madem bu kadar çok istiyorsun 1 oy atayım sana.İnş. Bu arada yakında adıma konu açılacak .Allah rızası için harzemlisaha biri favori üyelik versin diye. Buralarda böyle oy verin falan yazıyorum ama bunlar tamamen espri yanı. tabi yinede oy verin siz bana
Vay be 5 oldum. Sagolasin Allah bereket versin. Yeterde artarMadem bu kadar çok istiyorsun 1 oy atayım sana.