Ağustos 2015 Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Çiğdem-

Oy: 21 70.0%
  • *YıldırıM*

Oy: 13 43.3%
  • adımutlulukk

Oy: 12 40.0%
  • vadikızı

Oy: 17 56.7%
  • harzemliişah

Oy: 5 16.7%
  • Billy Kane

Oy: 13 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok tesekkurler.ya yanimda olsaniz ben kandillerde cikolata falanda dagitirdim size.cok iyi bir cocugum ben gercekten.böyle dram filmlerindeki en ufak hüzünlü sahnelerde falanda agliyorum.o kadar iyiyim yanı.oylarinizi bana verin :D :D

Cok tesekkurler.ya yanimda olsaniz ben kandillerde cikolata falanda dagitirdim size.cok iyi bir cocugum ben gercekten.böyle dram filmlerindeki en ufak hüzünlü sahnelerde falanda agliyorum.o kadar iyiyim yanı.oylarinizi bana verin :D :D
Hahah. :F Önemli değil ya. :D Bende ilk geldiğimde bana da çok yardım eden oldu. Favori üye olmak çok zor değil. Sen herkesle aranı iyi tut yeter.

İnş. Simdiden lobi çalışmalarına falan baslayayim.bak şimdi sen böyle forumda yakın olduklarina beni anlat.her konuda direk benide araya koy "ya su harzemlisah da ne favori üye değil mi ama " de. Bende bu ay herkesin her yorumunu begenecegim. Tüm juriliklerdende cekileyim.dusuk verdiklerinde aram bozulmasın :D :D yalnız bu planimizi kimseye söyleme :D :D

İnş. Simdiden lobi çalışmalarına falan baslayayim.bak şimdi sen böyle forumda yakın olduklarina beni anlat.her konuda direk benide araya koy "ya su harzemlisah da ne favori üye değil mi ama " de. Bende bu ay herkesin her yorumunu begenecegim. Tüm juriliklerdende cekileyim.dusuk verdiklerinde aram bozulmasın :D :D yalnız bu planimizi kimseye söyleme :D :D
Özelden yazaydın :F plan olmasa da olucan zaten. :X

Oy kullanmak isteyenler için son saatler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...