Ağustos 2015 Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Çiğdem-

Oy: 21 70.0%
  • *YıldırıM*

Oy: 13 43.3%
  • adımutlulukk

Oy: 12 40.0%
  • vadikızı

Oy: 17 56.7%
  • harzemliişah

Oy: 5 16.7%
  • Billy Kane

Oy: 13 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne ya.resmen aslanların arasında kalan kedi gibiyim. Bu güçlü rakiplerle aynı gruba dustugume sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.neyse ben cigdem yıldırım ve vadikizina verdim.ama diğerleride hos arkadaşlar.

Bu ne ya.resmen aslanların arasında kalan kedi gibiyim. Bu güçlü rakiplerle aynı gruba dustugume sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.neyse ben cigdem yıldırım ve vadikizina verdim.ama diğerleride hos arkadaşlar.
Asıl önceden daha zordu şimdi daha kolay. İleri ki aylarda olursun.

kendine neden oy vermedin ayoll hem bu favori2015 değil belki karıştırmış olabilirsin bu ayrı etkinlik

kendine neden oy vermedin ayoll hem bu favori2015 değil belki karıştırmış olabilirsin bu ayrı etkinlik
Evet şuan dikkat ettimde bu ayrı etkinkikmis. Ne biliyim kendime vermedim.belki diğer adaylara yakın olsam verirdimde bu kadar fark var.niye vereyim
ya favori olmak çok umrumda değilde konu acabilme yetkisi geliyor ya o yetkiyi istiyorum. Ağlıyorum şuan bana konu açma yetkisi verin ühüü ühüü
bazen konu açmak istiyom ama yetkim yok. Benim neden yetkim yok baba . (emrah bakışı)

Merak etme olursun.
Herkesle iyi geçiniyorsun kimseyle kavga etmiyorsun. Bunlar favori üye olmak için önemli şeylerdir.

Merak etme olursun.
Herkesle iyi geçiniyorsun kimseyle kavga etmiyorsun. Bunlar favori üye olmak için önemli şeylerdir.
Cok tesekkurler.ya yanimda olsaniz ben kandillerde cikolata falanda dagitirdim size.cok iyi bir cocugum ben gercekten.böyle dram filmlerindeki en ufak hüzünlü sahnelerde falanda agliyorum.o kadar iyiyim yanı.oylarinizi bana verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...