Tüm üyeleri seviyorum ama söylersem şimdi olmaz ama biri @adımutlulukk onu söyleyeyim
Teşekkürler bende sana kullanacaktım ama yoktun editörlerde.
Ay sen 2 kere kazanmışsın biz o duyguyu tadamadık daha.daha önce 2 defa kazanmıştım ama çok uzun zaman geçti üzerinden oyüzden yine kazanmam lazım o duyguyu unuttum
ben sanada oy kullandım işte daha ne yapayımAy sen 2 kere kazanmışsın biz o duyguyu tadamadık daha.
Oylarımın ikisi vadici ablalarıma @Çiğdem- @vadikızı
Üçüncü oyum ise son zamanlarda forumda takip ettiğim değerli üye @adımutlulukk
@*YıldırıM*@adımutlulukk @vadikızı
Asıl önceden daha zordu şimdi daha kolay. İleri ki aylarda olursun.Bu ne ya.resmen aslanların arasında kalan kedi gibiyim. Bu güçlü rakiplerle aynı gruba dustugume sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.neyse ben cigdem yıldırım ve vadikizina verdim.ama diğerleride hos arkadaşlar.
İnş bakalım.Adıl önceden daha zordu şimdi daha kolay. İleri ki aylarda olursun.
kendine neden oy vermedin ayoll hem bu favori2015 değil belki karıştırmış olabilirsin bu ayrı etkinlikBu ne ya.resmen aslanların arasında kalan kedi gibiyim. Bu güçlü rakiplerle aynı gruba dustugume sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.neyse ben cigdem yıldırım ve vadikizina verdim.ama diğerleride hos arkadaşlar.
Evet şuan dikkat ettimde bu ayrı etkinkikmis. Ne biliyim kendime vermedim.belki diğer adaylara yakın olsam verirdimde bu kadar fark var.niye vereyimkendine neden oy vermedin ayoll hem bu favori2015 değil belki karıştırmış olabilirsin bu ayrı etkinlik
Merak etme olursun.Evet şuan dikkat ettimde bu ayrı etkinkikmis. Ne biliyim kendime vermedim.belki diğer adaylara yakın olsam verirdimde bu kadar fark var.niye vereyimya favori olmak çok umrumda değilde konu acabilme yetkisi geliyor ya o yetkiyi istiyorum. Ağlıyorum şuan bana konu açma yetkisi verin ühüü ühüübazen konu açmak istiyom ama yetkim yok. Benim neden yetkim yok baba . (emrah bakışı)
Cok tesekkurler.ya yanimda olsaniz ben kandillerde cikolata falanda dagitirdim size.cok iyi bir cocugum ben gercekten.böyle dram filmlerindeki en ufak hüzünlü sahnelerde falanda agliyorum.o kadar iyiyim yanı.oylarinizi bana verinMerak etme olursun.Herkesle iyi geçiniyorsun kimseyle kavga etmiyorsun. Bunlar favori üye olmak için önemli şeylerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?