93.Oscar (Akademi) Ödüllerinde Kazananlar Belli Oldu!

Gecenin en büyük sürprizi bu ödül oldu. Ben Chadwick'e ödülü verip onu alkışlatırlar diye düşünüyordum ama asıl hak eden bir isime vermeyi tercih ettiler.

Bence en iyi oyuncu ödülleri > en iyi film ödülü. Akademi bu sıradan vazgeçmesin doğrusu budur.

İlk kez bu kadar ters düştüğünüzü görüyorum
Adaşım leşliğini kanıtlıyor işte... Buradaki 5 aday arasında en az hak eden aldı ödülü, NET şekilde bunu söyleyebilirim... Nomadland'in en iyi filmi almasına bile bu kadar kızmadım ama bu kabul edilemez...

Reactions: Dosi
Reactions: MEnes and Dosi
Hopkins dedeme ise gerçekten çok sevindim, muazzam bir şey oldu bu sürpriz... Dramaya yer vermeden Chadwick yerine bu efsanevi performansı eli boş göndermediler... Geceyi en azından bir nebze olsun sevinerek kapatıyorum..

Olur öyle hep aynı şekilde düşüneceğiz diye bir şey yok, teşekkür ediyorum etiket için ve iyi geceler dileyerek alanı terk ediyorum.
Geldin renk kattın

İsimler aynı olunca fikirlerde genelde aynı oluyordu. Bu çok farklı bir fikir ayrılığı oldu

İyi sabahlar
.bizdede aydınlık oldu gerçi

En kısa zamanda görüşmek üzere

Önemli değil bu arada

Reactions: MEnes
Geceyi bir kaç kıyfet görselleri ile kapatayım (Sabah oldu gerçi ama neyse
)

Çoğunluk kırmızı renk seçmiş. Enlerede bir tane ayarladım

Gelelim gördüğüm fotolarda enlere

Kaynak : https://www.vogue.co.uk/fashion/gallery/oscars-2021-red-carpet-dresses/amp

En rahat spor giysi:
Tarzı iyi

En ateş edeni

En ilginç olanı

En çirkin kıyafet

Hoş durmamış bile

Ve en şık hoş duran (kırmızılı)
Teyzemizin kıyafetide güzel

@bazinga @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @kerem @Aserat @HeisenBerg @12.Adam

Frances McDormand'a çok ama çok sevindim.
2. Oscar ödülü yakın zamanda geldi diye kimse ödülü almaz diye düşünüyordu ama bence Nomadland izlemiş bir insanın ona hayran kalmaması mümkün değildi. Hatta filmin yapımcısı da olduğu için aynı gecede iki Oscar birden kazanmış oldu helal hoş olsun.

Anthony Hopkins'e laf etsem dilim lal olur ama Chadwick Boseman'a üzüldüm açıkçası. Oysa sadece zamansız vefatı için değil performansı gerçekten iyi olduğu için bu ödülü alacaktı ve Oscar'ın böyle tribünlere oynaması açısından da güzel fırsattı. Neyse en azından yine hak eden biri almış sağlık olsun diyelim.

Minari teyzeme de tebrikler çok tatlı bir kadın.

Mank'i izlemediğim için pek bilemiyorum ama genel olarak teknik dallarda hak eden filmler (Nomadland'in görüntü yönetimini ıskalaması şaşırttı) kazanmış o yüzden fazla yorum yapılacak bir şey yok.

Bu arada herkes törenin çok kötü organize edildiğinden bahsediyor o yüzden iyi ki izlememişim dedim yorumları okuyunca.

2 numaralı gerçekten ateş ediyormuş ama gözüme en çok şu hatun takıldı, sanatsal manada tabii

https://twitter.com/x/status/1386470265434038291

Sarı rengi ilgini çekmiştir
kıyafet uymamış ona. Sunuculuk yaptı anladığım kadarı ile ve canlı halini görünce hoşuma gitmedi
emanet durmuş kıyafet
Kıyafetine hiç dikkat etmemişim, hatta renginin bile sarı olduğunu yeni fark ettim desem
Ciddiyim

Ödüllere gelirsek, hiç sürprizin yaşanmadığı sıkıcı ve beklenen ödüller verilmiş. Sadece Anthony Hopkins belki ama o da en büyük adaylardan biriydi performansından dolayı.

Nomadland kazanmayı hak etmedi ama tam ödül kriterlerine uygun bir film, şaşırtmadı.

Gelecek sene bu seneden bile daha kötü olacaktır bu gidişle...

Yani bu cümleye inanmamı bekleme

Bence sürpriz yaşandı. Son 2 ye bırakılan ödül, En iyi Kadın ve en iyi erkek oyuncu ödülleri bir nevi sürpriz oldu.

Reactions: Tolstoyevski

Kesinlikle ya. Tenet'in albümü her yerde deli gibi dinlemişken adaylık bile alamaması rezillik.

Bir rezillikte orijinal şarkıda geldi. "Hear My Voice" ağır favoriydi burada.

Şunu tek geçerim..