Adaşım leşliğini kanıtlıyor işte... Buradaki 5 aday arasında en az hak eden aldı ödülü, NET şekilde bunu söyleyebilirim... Nomadland'in en iyi filmi almasına bile bu kadar kızmadım ama bu kabul edilemez...İlk kez bu kadar ters düştüğünüzü görüyorum
Editleyip etiket edince bildirim gitmez bazinga'ya, bi öğrenemedinSon iki ödül sonrası inanılmaz tatmin oldum, Anthony dedem be.@bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 101775
İlk kez bu kadar ters düştüğünüzü görüyorum
Olur öyle hep aynı şekilde düşüneceğiz diye bir şey yok, teşekkür ediyorum etiket için ve iyi geceler dileyerek alanı terk ediyorum.
Geldin renk kattınOlur öyle hep aynı şekilde düşüneceğiz diye bir şey yok, teşekkür ediyorum etiket için ve iyi geceler dileyerek alanı terk ediyorum.
2 numaralı gerçekten ateş ediyormuş ama gözüme en çok şu hatun takıldı, sanatsal manada tabiiGeceyi bir kaç kıyfet görselleri ile kapatayım (Sabah oldu gerçi ama neyse)
Çoğunluk kırmızı renk seçmiş. Enlerede bir tane ayarladım
Gelelim gördüğüm fotolarda enlere
Kaynak : https://www.vogue.co.uk/fashion/gallery/oscars-2021-red-carpet-dresses/amp
En rahat spor giysi:
Tarzı iyi
Ekli dosyayı görüntüle 101776
En ateş edeni
Ekli dosyayı görüntüle 101777
En ilginç olanı
Ekli dosyayı görüntüle 101778
En çirkin kıyafet
Hoş durmamış bile
Ekli dosyayı görüntüle 101779
Ve en şık hoş duran (kırmızılı)
Teyzemizin kıyafetide güzel
Ekli dosyayı görüntüle 101780
@bazinga @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @kerem @Aserat @HeisenBerg @12.Adam
Kazananları ekleyecek misin konu boş kalmasın.2 numaralı gerçekten ateş ediyormuş ama gözüme en çok şu hatun takıldı, sanatsal manada tabii
https://twitter.com/x/status/1386470265434038291
8 dakika önce eklemişim zaten?Kazananları ekleyecek misin konu boş kalmasın.
Ay tamam ben 8 dakika önceden daha önce bakınca hala güncellenmemiştir sanıp tekrar bakmamıştım pardon.8 dakika önce eklemişim zaten?
Ağzının tadını da pek bilirsin,aman diyim senin silah tutukluk yapmasın,2 numaralı gerçekten ateş ediyormuş ama gözüme en çok şu hatun takıldı, sanatsal manada tabii
Sarı rengi ilgini çekmiştir2 numaralı gerçekten ateş ediyormuş ama gözüme en çok şu hatun takıldı, sanatsal manada tabii
İkinci el kıyafet dükkanından almış.Sarı rengi ilgini çekmiştirkıyafet uymamış ona. Sunuculuk yaptı anladığım kadarı ile ve canlı halini görünce hoşuma gitmediemanet durmuş kıyafet
Kıyafetine hiç dikkat etmemişim, hatta renginin bile sarı olduğunu yeni fark ettim desemSarı rengi ilgini çekmiştirkıyafet uymamış ona. Sunuculuk yaptı anladığım kadarı ile ve canlı halini görünce hoşuma gitmediemanet durmuş kıyafet
Yani bu cümleye inanmamı beklemeKıyafetine hiç dikkat etmemişim, hatta renginin bile sarı olduğunu yeni fark ettim desemCiddiyim
Ödüllere gelirsek, hiç sürprizin yaşanmadığı sıkıcı ve beklenen ödüller verilmiş. Sadece Anthony Hopkins belki ama o da en büyük adaylardan biriydi performansından dolayı.
Nomadland kazanmayı hak etmedi ama tam ödül kriterlerine uygun bir film, şaşırtmadı.
Gelecek sene bu seneden bile daha kötü olacaktır bu gidişle...
Yani şimdi bakıyorum da Ludwig Göransson'un aday bile olamadığı orjinal müzik kategorisi gerçekten içler acısı... Ödülü alan Da 5 Bloods falan abi hadi geçin bunları... TENET'in efsanevi soundtracki nasıl yok sayılabilir ya... Minari'de müzik bile yoktu nerdeyse adaylık almış... Mank desen çok da başarılı diyemem. Tenet'i aday bile yapmayıp ödülü verdikleri filmi gördükten sonra gerçekten sinirlerim bozuldu... Mevcut adaylar içerisinde ise ödülü alacak olan News of the World olmalıydı, one bile vermediler.. Ne diyim ki yazık...
Kesinlikle ya. Tenet'in albümü her yerde deli gibi dinlemişken adaylık bile alamaması rezillik.
Bir rezillikte orijinal şarkıda geldi. "Hear My Voice" ağır favoriydi burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?