93.Oscar (Akademi) Ödüllerinde Kazananlar Belli Oldu!

Gerçekten çok hızlı dağıtılıyor... Bir de erken başlamışlar bir sürü ödülü kaçırdım...

Bu arada en iyi yönetmeni Chloe Zoe aldı... Nomadland overratedlığa son hız devam...

Diğer ödüller de sürprizlere yer vermeden devam ediyor her zamanki gibi...

En iyi filmi de Nomadland alır kapatırlar günü, yangından mal kaçırır gibi hızlıca dağıtıyorlar zaten

Reactions: 12.Adam and MEnes
Orijinal senaryo kısmına sevindim

Reactions: Tolstoyevski
Beklenen ödül olmuş bu :
En İyi Animasyon: Soul (Pete Docter, Dana Murray)

En iyi filmi de Nomadland alır kapatırlar günü, yangından mal kaçırır gibi hızlıca dağıtıyorlar zaten
Gerçekten de öyle... Sürpriz mürpriz yok hadi abi dağılın dercesine Nomadland tüm ödülleri alacak olacak bitecek işte...

(Belgeselimsi)'ye en iyi film, en iyi yönetmen verdiler diyeceğiz biz de... Bkz Spotlight faciası... Ama en azından o filmin bir derdi sert bir hikayesi vardı...

Reactions: Tolstoyevski
@MasacRE @Sherlock neredeler? 😱 Sherlock geçen müzik ödülü için uykusunu feda etmişti

Pixar'ın kazandığı en rahat ödül olabilir bu.

@MasacRE @Sherlock neredeler? 😱 Sherlock geçen müzik ödülü için uykusunu feda etmişti
@MasacRE yoldaşım yok bu sene... Kendisi yeterli düzeyde hazır olamadığı için ve filmler de pek sevdiği gibi çıkmadığı için töreni es geçti...

@Sherlock adaşım buralardadır da foruma girmemiş olabilir. O da pek heyecan duymamış demek ki...

Bu sene çok boşladılar ilginç

Bu sene herşey çok farklı Oscar olarak

Reactions: 12.Adam and MEnes
Bu sene çok boşladılar ilginç

Bu sene herşey çok farklı Oscar olarak
Evet biraz öyle oldu ama Nba playofflarında geceleri burada olurlar gibi duruyor...

Hiç sorma, tadı tuzu yok... Sevindiğim ödüller de var ama en iyi filmin Nomadland'e gidecek olması beni ziyadesiyle üzüyor...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Normalde canlı kalmayacaktım ama karın ağrısıyla uyandım uykum kaçtı. Biraz bakayım uykum gelir belki.

Bu tarz törenlerde uykumuzu hep feda ediyoruz ya o şaşmaz ama Grammy zamanı İsmail beyciğim ile yalnızca forumdan konuşmam mümkün olduğu için baştan sona buradaydım.
@dreamy

Bu sefer Twitter ve WhatsApp ekseninde töreni yorumlayınca buraya gerek kalmadı pek, lakin adaşımın çağrısı üzerine buraya da boş yapmaya geldim.

Evet biraz öyle oldu ama Nba playofflarında geceleri burada olurlar gibi duruyor...

Hiç sorma, tadı tuzu yok... Sevindiğim ödüller de var ama en iyi filmin Nomadland'e gidecek olması beni ziyadesiyle üzüyor...
Bende istemiyorum o filmin almasını. Umarım olmaz

------

Adaşın benim kulak çınlatmam üzerine mi çağırdı acaba

Normalde ben de bu vakitlerde olmam ama sahur sağolsun

Reactions: MEnes
Hoşgeldin adaşım... Boşun forumda olanı da ayrı makbuldür şimdi... Burayı da karalamak lazım biraz...

------

Bende istemiyorum o filmin almasını. Umarım olmaz

------

Adaşın benim kulak çınlatmam üzerine mi çağırdı acaba

Normalde ben de bu vakitlerde olmam ama sahur sağolsun
Olacak gibi gözüküyor maalesef...

Reactions: Dosi
Nolan'ın eli boş dönecek hali yoktu...

Vaay be.. Koskoca NOLAN muazzam bir deneysel film yapıyor, teknik olarak destan yazıyor, yönetmenlik şovu yapıyor, görüntü yönetmenliği, ses kurgusu, müzikler her şey şov filmde... Ama gel gör ki 2 adaylık alıyor ve sadece en iyi görsek efekti kazanıyor... Akademi'nin TENET'e yaptığı bu muameleyi asla unutmayacağım...

Hoşgeldin adaşım... Boşun forumda olanı da ayrı makbuldür şimdi... Burayı da karalamak lazım biraz...

------

Olacak gibi gözüküyor maalesef...
Şunun neresi en iyi kostüm ya şaşırdım

Kıyafetler berbattı

En İyi Kostüm Tasarımı: Ma Rainey’s Black Bottom

Reactions: MEnes
Şunun neresi en iyi kostüm ya şaşırdım

Kıyafetler berbattı

En İyi Kostüm Tasarımı: Ma Rainey’s Black Bottom
Yani bence de çok ahım şahım değildi belki makyaj tamam da kostüm için Mank olabilirdi, Emma da olabilirdi...

------

Vaay be Minari teyzem çok heyecanlı çok sempatik ya...
Sevindim kendisi adına kadın çok tatlı...

Reactions: Dosi