Kadın güzel değil zaten, o yüzden ben de beğenmedim
Kadın güzel değil zaten, o yüzden ben de beğenmedim
yüzüne bakmayınca bile tipi güzel gelmiyorKadın güzel değil zaten, o yüzden ben de beğenmedim
Bu kıyafet, o saçın kıyafeti değil. Ya bu kıyafete uygun peruk takacaktı ya da o saça uygun daha marjinal bir kombin seçecekti
En iyisi, hadi bende kaçıyorum iyi geceler hepinize, bis morgen.HayırBirazdan uyuma moduna geçerim belki
@kerem gibi sen de peruka taktınBu kıyafet, o saçın kıyafeti değil. Ya bu kıyafete uygun peruk takacaktı ya da o saça uygun daha marjinal bir kombin seçecekti
O kadar da değilyüzüne bakmayınca bile tipi güzel gelmiyorilk foto daha iyiydi bence, sakallı etekli abimiz
Ben Billie Ellish'e yorum yaptım yeşil saçlı var ya o@kerem gibi sen de peruka taktın
Sana da yazayım : sakal bıyıklı olmasına değilde peruksuz oluşuna mı taktın
gut geschlafen
hahhaha alıntıda tek yazı olunca kafam öncekine gittiBen Billie Ellish'e yorum yaptım yeşil saçlı var ya o
Diğerini tekrar görde kanın donsun inşallahO kadar da değilNeyse Amy Adams gelmiş, gözümüz bayram etmeye başlıyor yavaş yavaş
Diğeri devamlı çıkıyor zaten 😡 O herif muhabir gibi bir şey herhalde, sürekli röportaj yapıyor şu an yayındaDiğerini tekrar görde kanın donsun inşallah
hahahDiğeri devamlı çıkıyor zaten 😡 O herif muhabir gibi bir şey herhalde, sürekli röportaj yapıyor şu an yayında
Şu anda da Billie Ellish ile konuşuyoryoo, twitter'dan bakıyorum fotolara
@MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 75292
Ekli dosyayı görüntüle 75293
Evet buradayım. Her ne kadar hiç film yorumu yapmasam da oscarlar bizden sorulurUtku'cum sende burdasın. 😍
Ne güzel ne güzel, beddualarım tuttu deseneŞu anda da Billie Ellish ile konuşuyorYa sabır...
Yok be, ben eğenilecek fotoğraflar arıyorum sadeceHer kadın sever gerçi ne giyildiğini merak ettiği için benim ki de laf.Bu fotoğraftaki de gelinlikle gelmiş resmen.
Hoşbulduk. Geçen gün bir uğradım ama fazla durmadım. Daha sık gelmeye çalışırım artıkHoşgeldin, bayadır yoktun ortalarda. Özlettin.
45 dakika kaldı törene, nerede bu insanlar yahu. Hala bu herif konuşuyorNe güzel ne güzel, beddualarım tuttu desenekutlama konumu es geçtin diye öfkelenmiştim, şimdi bir bir hıncı çıkıyor
Yok be, ben eğenilecek fotoğraflar arıyorum sadece
Ben uyumaya çekileyim artık, gece uyanırsam arada uğrarımHoşbulduk. Geçen gün bir uğradım ama fazla durmadım. Daha sık gelmeye çalışırım artık
Tamamdır, bekliyoruz arada amaBen uyumaya çekileyim artık, gece uyanırsam arada uğrarım
Bende bir iki gün yoğun olacağım ama başka birgün aynı anda aktif olunca konuşalım birazgörüşürüz🤗
iyi geceler @Silinmiş Üyesize iyi sohbetler 🤗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?