Kadın güzel değil zaten, o yüzden ben de beğenmedim
Kadın güzel değil zaten, o yüzden ben de beğenmedim
yüzüne bakmayınca bile tipi güzel gelmiyor ilk foto daha iyiydi bence, sakallı etekli abimizKadın güzel değil zaten, o yüzden ben de beğenmedim
Bu kıyafet, o saçın kıyafeti değil. Ya bu kıyafete uygun peruk takacaktı ya da o saça uygun daha marjinal bir kombin seçecekti0 dekolte, harika
Ekli dosyayı görüntüle 75288
En iyisi, hadi bende kaçıyorum iyi geceler hepinize, bis morgen. @Forumdash @Silinmiş ÜyeHayır Birazdan uyuma moduna geçerim belki
@kerem gibi sen de peruka taktınBu kıyafet, o saçın kıyafeti değil. Ya bu kıyafete uygun peruk takacaktı ya da o saça uygun daha marjinal bir kombin seçecekti
O kadar da değil Neyse Amy Adams gelmiş, gözümüz bayram etmeye başlıyor yavaş yavaşyüzüne bakmayınca bile tipi güzel gelmiyor ilk foto daha iyiydi bence, sakallı etekli abimiz
Ben Billie Ellish'e yorum yaptım yeşil saçlı var ya o@kerem gibi sen de peruka taktın
Sana da yazayım : sakal bıyıklı olmasına değilde peruksuz oluşuna mı taktın
gut geschlafenEn iyisi, hadi bende kaçıyorum iyi geceler hepinize, bis morgen. @Forumdash @Silinmiş Üye
hahhaha alıntıda tek yazı olunca kafam öncekine gitti pardonBen Billie Ellish'e yorum yaptım yeşil saçlı var ya o
Diğerini tekrar görde kanın donsun inşallahO kadar da değil Neyse Amy Adams gelmiş, gözümüz bayram etmeye başlıyor yavaş yavaş
Diğeri devamlı çıkıyor zaten 😡 O herif muhabir gibi bir şey herhalde, sürekli röportaj yapıyor şu an yayındaDiğerini tekrar görde kanın donsun inşallah
hahah woaw harikaDiğeri devamlı çıkıyor zaten 😡 O herif muhabir gibi bir şey herhalde, sürekli röportaj yapıyor şu an yayında
Şu anda da Billie Ellish ile konuşuyor Ya sabır...yoo, twitter'dan bakıyorum fotolara
@MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 75292
Ekli dosyayı görüntüle 75293
Evet buradayım. Her ne kadar hiç film yorumu yapmasam da oscarlar bizden sorulurUtku'cum sende burdasın. 😍
Ne güzel ne güzel, beddualarım tuttu desene kutlama konumu es geçtin diye öfkelenmiştim, şimdi bir bir hıncı çıkıyorŞu anda da Billie Ellish ile konuşuyor Ya sabır...
Yok be, ben eğenilecek fotoğraflar arıyorum sadeceHer kadın sever gerçi ne giyildiğini merak ettiği için benim ki de laf. Bu fotoğraftaki de gelinlikle gelmiş resmen.
Hoşbulduk. Geçen gün bir uğradım ama fazla durmadım. Daha sık gelmeye çalışırım artıkHoşgeldin, bayadır yoktun ortalarda. Özlettin.
45 dakika kaldı törene, nerede bu insanlar yahu. Hala bu herif konuşuyor Hehh Penelope Cruz çıktı tam bu sırada iyi bariNe güzel ne güzel, beddualarım tuttu desene kutlama konumu es geçtin diye öfkelenmiştim, şimdi bir bir hıncı çıkıyor
Yok be, ben eğenilecek fotoğraflar arıyorum sadece
Ben uyumaya çekileyim artık, gece uyanırsam arada uğrarımHoşbulduk. Geçen gün bir uğradım ama fazla durmadım. Daha sık gelmeye çalışırım artık
Tamamdır, bekliyoruz arada ama İyi gecelerBen uyumaya çekileyim artık, gece uyanırsam arada uğrarım
Bende bir iki gün yoğun olacağım ama başka birgün aynı anda aktif olunca konuşalım biraz görüşürüz🤗
iyi geceler @Silinmiş Üye size iyi sohbetler 🤗