90'larda Çocuk Olmak - "Geçmişe Gitme Zamanı"

Bende taso, Panini çıkartmaları falan da mevcuttu abi lakin bir gün kayboldular, kayboluş o kayboluş. Hala aklıma geldikçe hüzünlenirim.
Bende çok taşındım, taşınma esnasında gittiler diye düşünüyorum ama Ozana baksana sen,torba torba saklıyormuş adam. Letgo ya koysa zengin olur

Bende çok taşındım, taşınma esnasında gittiler diye düşünüyorum ama Ozana baksana sen,torba torba saklıyormuş adam. Letgo ya koysa zengin olur
Zaten ya birileri tarafından çöpe atılmıştır, ya kaybolmuştur ya da hepsi bir poşetin içerisinde evin ücra bir köşesinde duruyordur.
Ayrıca evet Letgo ve Sahibinden'de ara ara denk geliyorum, baya uçuk fiyatlardan satıyorlar bu tür nostaljik ürünleri. Sen de bir düşün istersen bunu.
@bazinga

Daha yeterince değerlenmedi. Emekliliğe doğru satıp emeklilik ikramiyesi niyetine gelir elde etmeyi planlıyorum.

Hala duruyor benim koca birkaç poşet.

Bunların çıkartmaları da oluyordu. Herhangi bir takımdan 11 oyuncu toplayınca hediye vardı. 10 tanesi bir şekilde bulunuyordu ama geriye kalan son 1 tane şehir efsanesiydi.
Ne hediye ediyorlardı?

Reactions: Zeyno
Daha yeterince değerlenmedi. Emekliliğe doğru satıp emeklilik ikramiyesi niyetine gelir elde etmeyi planlıyorum.
babamın karaoğlanları vardı... evin bodrumunda bulmuştum.. 40 senelik çizgi romanlar... araştırdımda servetmiş.. birde rahmetli dedemin pul koleksiyonları var ... zenginimmmm olmmm
@Sherlock
Yahhhhh bunlar harika hatırlatmalar...
Nur İçinde Yatsın Birand.
------

Şişe kapağı olayı ne, onu bilmiyorum.

her kapağın markasına göre değeri olursu bazı kapaklar çok zor bulunurdu değeri yüksek olurdu. Sen bilirmisin @Doğan

Son düzenleme:
Bence geç değil izlemek için eğer içinde hala bir çocuk varsa zaten ilgini çekecektir 😉
İsmini çok fazla gördüm/duydum ama hiç sonradan izlemek nasip olmadı. Daha sonra herhangi bir kanalda yayınlandı mı, yayınlansa illa denk gelirdim ya.