Senin konularının hepsi onluktu.aynen hiç sorma, gelmedi de....
Senin konularının hepsi onluktu.aynen hiç sorma, gelmedi de....
evet yaaa... benim yaşıma yakın fazla yok,o yüzden onla iyi sohbet ediyorduk.Senin konularının hepsi onluktu.
Forumdan iletişim kurabilen yok mu ya, desin de biri gelsin.Senin konularının hepsi onluktu.
@Afet Güçverir görüşüyor mu acaba?Forumdan iletişim kurabilen yok mu ya, desin de biri gelsin.
Kimseyle forum dışı iletişimi yok diye biliyorum. Şimdiye dönmesi lazımdı.Forumdan iletişim kurabilen yok mu ya, desin de biri gelsin.
Yeni yıl gelmeden dönecek denilenlerin hiç biri dönmedi...Kimseyle forum dışı iletişimi yok diye biliyorum. Şimdiye dönmesi lazımdı.
teşekkürler dostum, senin yokmu çocukluğunla ilgili birşeyler ?Yine hoş bir konu eline sağlık abi
90’larda hiç yaşamadım ki. Ucundan kaçırmışım 4 ayla.Neyse konudan sapmayalım @dreamy var mı hiç anımsadıkların bu konudan geçmişe dönük? İstocum
------
teşekkürler dostum, senin yokmu çocukluğunla ilgili birşeyler ?
ben sana şemşiyeli çikolata ile leblebi tozu alayım90’larda hiç yaşamadım ki. Ucundan kaçırmışım 4 ayla.
Misket benim de biraz oynamışlığım vardı bir de futbolcu kartları ile oynuyorduk bazen.Neyse konudan sapmayalım @dreamy var mı hiç anımsadıkların bu konudan geçmişe dönük? İstocum
------
teşekkürler dostum, senin yokmu çocukluğunla ilgili birşeyler ?
Taso?Misket benim de biraz oynamışlığım vardı bir de futbolcu kartları ile oynuyorduk bazen.
Şemsiyeli çikolata yemiştim sanki abi ama tabii 90’lardakinin yerini tutamaz. Leblebi tozunu ise daha önce hiç denememiştim.ben sana şemşiyeli çikolata ile leblebi tozu alayım
bıraktığın dizide popülerŞemsiyeli çikolata yemiştim sanki abi ama tabii 90’lardakinin yerini tutamaz. Leblebi tozunu ise daha önce hiç denememiştim.Kafelerde çayın yanında falan koydukları sayılmazsa tabii. Gerçi o toz şeklinde değildi.
Tasolarım vardı abi benimde yaa
Benim vardı belkı şimdi de vardır evde bir yerde.Taso?
------
Ekli dosyayı görüntüle 99361
bu dönemde oldunuz ama @Gerekli24 @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos @EmreCan @dreamy
Bende bunların Şebnem serisi vardı her hafta sonu gazete alabilmek için sabahın köründe kalkardım 😀
cipslerden çıkardı.Benim vardı belkı şimdi de vardır evde bir yerde.
aslında şebnemi arıyordum adını unuttumBende bunların Şebnem serisi vardı her hafta sonu gazete alabilmek için sabahın köründe kalkardım 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?