90'larda Çocuk Olmak - "Geçmişe Gitme Zamanı"

Amin Emrecim.
------

Günümüz teknolojisi sayesinde en azından eski dizi,film ve müziklere erişiyoruz ama bu iyi bir olay @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno45 @haluk792

Öylede abi ben bazı dizileri bulamıyorum ya

------

Müsait olayim gelip okuyacağım inşallah
------

Annem şimdi bile bisküvi ile lokum getiriyor arasına koyup yiyoruz @The_Erinch

Aa onu bende diyecektim
@The_Erinch abi annemde çok sever lokum bisküvi alırız yeriz güzel oluyor ya

Öylede abi ben bazı dizileri bulamıyorum ya

------

Aa onu bende diyecektim
@The_Erinch abi annemde çok sever lokum bisküvi alırız yeriz güzel oluyor ya
O lokum ile değil de Kayseri'de şeker sucuğu diye bir şey var abla (belki başka yerlerde de vardır.)
Onunla çok güzel oluyor.

Reactions: Angelica
O lokum ile değil de Kayseri'de şeker sucuğu diye bir şey var abla (belki başka yerlerde de vardır.)
Onunla çok güzel oluyor.

Evet onuda biliyoruz da onu pek almıyoruz biz lokum alıyor annem çok sever

------

Demi ama 😄
-Bi daha yapacakmış ha cevap ver ?
-Ama anne
-Sus cevap verme bana

Ve uçan terlik havalanir veeee tam isabet 😄😄😄

Annem çok terlik atmazdı çok sıkı dövermiş biz iki kızı değil ama abimler çok yaramazmış onları çok dövermiş abimler hala der siz hiç dayak yemedik biz yedik diye
babam fena döverdi ilk okuldayken bir kere ben 23 nisan kıyafeti konusunda inat edince elinin tersiyle bir vurmuştu burnum kanamıştı ağlaya ağlaya okula gitmiştim hiç unutmam

Laflar dayaktan daha ağır ya bence

babam az ama öz vururdu.

annem sağolsun,anne dayağı çok yedik. yemeyende yoktur bana göre.

lokumlu bisküvi ara ara denerdim ama salçalı ekmek halen moda bende @Emre Ozansoy @EmreCan
------

tabii mesela yugioh, bez bebek vb. hep bakarım.

Bende bazen eski dizilere bakıyorum youtube dan, tabe orjinallerini izleme şansımız oldu ama bazı diziler derin iz bırakıyor,defalarca izlemek istiyor insan.
youtube sağolsun

Heh benim babamda öyleydi abi vurmazdı ama vurdummu da tam vururdu

çok mu yaramazdın abi sen
biz dışarıda çok oynardık,eve geç gelirdik annem ondan çok kızardı birde karıştırmayı severmişim.

annemin eşyalarını falan, küçükken makyaj malzemelerini birbirine katmışım.. canıma okumuştu o dayağını unutmam.
------

Peki bu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Angelica @Zeyno45

@Emre Ozansoy @EmreCan

Reactions: Zeyno and Angelica

abi sende az yaramaz değilmişsin hee çaydanlık değil ama benim yeğenler mandalla çok oynardı ya

abi sende az yaramaz değilmişsin hee çaydanlık değil ama benim yeğenler mandalla çok oynardı ya
ben hepsiyle oynadım, kardeşimde çok oynardı. annem bırakırdı mutfakda, tencere tavalara vura vura rahat edermiş, annem rahatça işlerini yaparmış.
ben mandallarla çok oynadım, onları böyle futbolcular gibi dizer maç yapardım.
birde tahta mandal emermişim

Oo iyiymiş abim ben hiç oynamadım da yeğenler oynadılar işte ben bebeklerle oynardım

Eline saglik @The_Erinch güzel bir konu olmus. Bir cok sey bana uzak ama icinde yasadigim durumlarda var. Misket en cok oynadigimdi Türkiye'ye gelirken. Salcali ekmek tecrübem olmadi ama simdilerde cemen/acuka yiyorum

konudaki türk yapimlari izlemedim, TR kanallarimiz cok gec zamanlarda oldu zaten. Susam Sokagini izledim.

Öncelikle herzaman olduğu gibi boş geçmedin konuyu,teşekkür ederim.
Acuka halen yiyorum ama gastrit var bende
eskisi gibi öyle baharatlı,acılı,soğanlı,sarımsaklı besinler tüketemiyorum. Ama severim kahvaltılık sosları ama salçalı ekmek devam.

Susam Sokağı Youtube da halen izliyorum zaten ne kadar sevdiğim PP den bellidir

keşke abim ne güzel olurdu keyifli olurdu
eminim vardır herkesin iyi kötü çocukluk anıları....bakalım ilerleyen günlerde yazarlar belki.

Reactions: Angelica and Dosi
baliklar gitti Edi ve Büdü geldi
Bakalim sirada ne olacak