90'ların Tanıtım Fragmanı Yayınladı

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,901
Puanı
1,060
Mint'ten yeni bir dizi 90'lar. 80'lerin ilgi gördüğünü anlayan Mint bu sefer 90'ları ele alacak
. Kişisel görüşüm keşke 80'ler bittikten sonra başlasaydı. Dizinin kanalı bilinmiyor. Ama büyük ihtimalle Trt 1'de yayınlanacak.

[h=1]DOKSANLAR - 90'LAR 2. FRAGMAN[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seksenler final yapıp seksenlerin oyuncularıyla 90'lara geçiş yapılabilirdi.Öbür türlü seksenler çakması gibi olacak.

Bence de kötü oldu 1-2 yıl beklemeliydiler. Aynı kadro 90'larda oynasa başarılı olabilirdi.

Bu arada yazıda "Seksenlerin tuttuğunu anlayan MinT" kısmı biraz saçma olmuş sanki. :)

Tanıtımı beğendim. Seksenler'den daha çok ilgimi çekiyor Doksanlar ama herkesin dediği gibi zamanı çok yanlış. İnsanlar hem Seksenler hem Doksanlar izlemez. Doksanlar çakması gibi gelecek Seksenler'in ve bence tutmayacak.

Kişisel olarak izleyip izlememeye oyuncu kadrosuna göre karar vereceğim. Cast ile ilgili gelişmeleri bekliyorum. :)

Mesela oyunculardan biri Erol Köse olabilir. Birol Güven ile Erol Köse twitter aracılığıyla sohbet ederlerken rastlamıştım. :)

Erol Köse konuk olur en fazla. Kadrolu oyuncu olacağını hiç sanmıyorum. :)

Cem Davran olur belki Seksenler'de olmamıştı Doksanlar'da olabilir. :)

Yanılmıyorsam ısrarda ediyordu Birol Güven kadrolu olması için. Evet, bencede konuk oyuncu olur en fazla. :)

Ben de 90ları daha çok merak edenlerdenim. Ama sokakta oynayan son çocukların dizisi değil bence. Şahsen 2000lerde çocuk olmama rağmen sokaklarda oynadım :D
Günü uygun olursa (haftasonu) izlerim

2000'lerin ilk 5 yılında oynamışsındır en fazla sonra eskisi gibi olamadı hiç. :)
Ufuk Özkan,Bülent Çolak,Fırat Tanış oynasalar süper olur. :D
L&M'de 98.bölümde bitiyor belki seneye falan başlarsa dizi İsmail Abi,Erdal Bakkal da dizide rol alabilir. :)

Ben de 90ları daha çok merak edenlerdenim. Ama sokakta oynayan son çocukların dizisi değil bence. Şahsen 2000lerde çocuk olmama rağmen sokaklarda oynadım :D
Günü uygun olursa (haftasonu) izlerim

Hala oynayanlar var ama eskisi gibi değil. Eskiden çok farklıydı. 2000'lerin başında da sürdü ama özellikle 2010'a doğru teknolojinin iyice gelişmesiyle azaldı. Büyük yerlerde ise hiç kalmadı. :)

2000'lerin ilk 5 yılında oynamışsındır en fazla sonra eskisi gibi olamadı hiç. :)
L&M'de 98.bölümde bitiyor belki seneye falan başlarsa dizi İsmail Abi,Erdal Bakkal da dizide rol alabilir. :)

98 değil, 99 ve 100. Bölüm film olarak çekilecek. Keşke 100'ü geçseler direk. :)

Ufuk Özkan'ın dizisi var. :)

Bence tanıtımları şimdiden başladığına göre Mart gibi yayınlanır dizi. :)

11-12 yaşıma kadar oynasam en fazla 2010a kadar olmuş oluyor. Bir de bizim buralar küçük şehir, park bile çok az :D Sokağa fırtlatıyorlar resmen :D

- - - Ekleme - - -

Hala oynayanlar var ama eskisi gibi değil. Eskiden çok farklıydı. 2000'lerin başında da sürdü ama özellikle 2010'a doğru teknolojinin iyice gelişmesiyle azaldı. Büyük yerlerde ise hiç kalmadı. :)

Aynen :(