Dunkirk iki ettiİki tane ses ödülü
Başka bir şey mi izliyorsun sen @destereses mikisini babby driver almamışmıydı ? bana yanlış bilgi veriyorlar sanırım yanlış link açtım
Dunkirk iki ettiİki tane ses ödülü
Başka bir şey mi izliyorsun sen @destereses mikisini babby driver almamışmıydı ? bana yanlış bilgi veriyorlar sanırım yanlış link açtım
O nasıl oluyor bebenim kanalda hızlandırılmış tura geçtiler birazdan en iyi film ödülü verilecek
@Forumdash nereye kayboldu black in yedinci bölümüne geçmiş olmasın ?
Ben merak ediyorum yetmez mi.prodiksiyon tasarımı ödülü kime gidecek diye merak eden tek bir allahın kulu yok bazı ödüller sırf zaman kaybettiriyor
seni boşu boşuna bekleteceklerO nasıl oluyor beSen kendinin linkini ver bana bu @MasacRE- bana yanlıs linkmi attı naptı tekrarlarımı veriyor yoksa onun linki
uykunu aldın tabi çöp ödüller bile sıkmıyordur seni oysa biz @Çiğdem- le ekranı dört görmeye başladık tasarımlar mide bulandırıyorBen merak ediyorum yetmez mi.
@Forumdash Oscar varkan ne dizisi izleyecek acaba sızdı kaldımı naptıbenim kanalda hızlandırılmış tura geçtiler birazdan en iyi film ödülü verilecek
@Forumdash nereye kayboldu black in yedinci bölümüne geçmiş olmasın ?
@S.G.A.T. la karıştırdın@Forumdash Oscar varkan ne dizisi izleyecek acaba sızdı kaldımı naptı
Gemici filmi Ses ödülünden başka ödül alamazdı @MasacRE- bosuna seviniyor filmin görüntüsüne bile gerek yok sadece sesini duysak yeter di siyah ekranda yine aynı şey@S.G.A.T. la karıştırdın@Forumdash çaydan başka içki içmiyormuş
off be tasarım the shape e gitti dunkirk almadı bu sefer
iki ödül almış ikiside sesle alakalıGemici filmi Ses ödülünden başka ödül alamazdı @MasacRE- bosuna seviniyor filmin görüntüsüne bile gerek yok sadece sesini duysak yeter di siyah ekranda yine aynı şey
Daha alacaktır 2 ödülde kalmaz o filmGemici filmi Ses ödülünden başka ödül alamazdı @MasacRE- bosuna seviniyor filmin görüntüsüne bile gerek yok sadece sesini duysak yeter di siyah ekranda yine aynı şey
Daha alacaktır 2 ödülde kalmaz o film
Ödülsüz kalmasın demişler ama sesten başka verecek bulamamıslar çok bileiki ödül almış ikiside sesle alakalı
muhteşem olan şarkı değil nataliaRemember Me müthiş şarkı. Filmde de süperdi adam da içli söylüyor aferin.Oscarı almasını isterim ama zor gibi bakalım.
başka ses ödülü varmı ? mesela ses tombalajı ödülü veya benzeri bişey varsa onuda alırDaha alacaktır 2 ödülde kalmaz o film
Sanata bakarım sanat mı diye söyleyene bakarım sanatçı mı diye.muhteşem olan şarkı değil natalia
Sizin şu veletli filmleriniz nerede ya ondan bir haber verin heleÖdülsüz kalmasın demişler ama sesten başka verecek bulamamıslar çok bile
Uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?