Meryem Uzerli geldi şimdi Amerikan versiyonuYaşlılar ve hastalar önden girsin demişlerdirZaten oralardasaat erken oldugu için reyting düşürmek istememişlerdir
Meryem Uzerli geldi şimdi Amerikan versiyonuYaşlılar ve hastalar önden girsin demişlerdirZaten oralardasaat erken oldugu için reyting düşürmek istememişlerdir
Sunucunun espirisi güzeldi
Az önceki arap kadını Rihanna sandımMeryem Uzerli geldi şimdi Amerikan versiyonu@Çiğdem-
Cookie cıktıAz önceki arap kadını Rihanna sandım
margot geldi gördüm son anda yetişebilmiştim amaŞu ana kadar ortalık teyzelerden geçilmiyordu, yeni yeni başlıyorlar gelmeye
Ya oraya Scarlett Johansson, Margot Robbie falan gelecek birazdan kim takar Ceylan'ı
şu an bakışıyorum ekranla bazen ayrılıyorum mecburen ama izliyorum yaniCookie cıktıİzliyonuz mu hala? @destere
Hadi biraz bilgilenelim ve gülelim
https://twitter.com/x/status/970449115237769217
görmek gerekÖyle kulağımda kulaklık dinliyorum ecünnüler konusuyor görmeme gerek yok@MasacRE- @destere
@Çiğdem- aç da çatla, Margot geldimargot geldi gördüm son anda yetişebilmiştim ama
şu an bakışıyorum ekranla bazen ayrılıyorum mecburen ama izliyorum yani
Ohaa tören 4 deymiş@Çiğdem- aç da çatla, Margot geldi
Sarişin olunca iyice ecünnü olmuş ve tahtaymış
Sarişin olunca iyice ecünnü olmuş ve tahtaymışDekoltesini beğenmedim
@Forumdash Doğru yolu bulmuş ayoll
Filmi beğenmemiştim zaten de az sonra sen çatlayacaksın
Çatladın değil mi Jennifer Lawrance de geldi
Sunucuyu duydun mu
Çatladın değil mi Jennifer Lawrance de geldi
Törene geçsinler bu kırmızı halıyı @destere e bile sevmediSunucuyu duydun muJeniferı beğendiBence elbisesi güzel değildi ama saçı ve makyajı güzeldi
@destere ye ailesi iş veriyordur şimdi ondan bakamıyordurTörene geçsinler bu kırmızı halıyı @destere e bile sevmedi
nicole kidman izliyoruz bence güzel gidiyorTörene geçsinler bu kırmızı halıyı @destere e bile sevmedi
parçalı bulutlu izliyorum çoğu sahneyi kaçırdım
Kırmızı halı kısmını yarın detaylıca inceleriz fotoğraflarlanicole kidman izliyoruz bence güzel gidiyor
parçalı bulutlu izliyorum çoğu sahneyi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?