Çölde su bulmuş gibi sevindin nedensebenim film yorumumdada öyle övdüğümü hatırlamıyorum ama gidişata bakınca bir an şeftali veya dunkirk alır diye bayağı ürktüm o yüzden bu sonuç beni sevindirdi
Çölde su bulmuş gibi sevindin nedensebenim film yorumumdada öyle övdüğümü hatırlamıyorum ama gidişata bakınca bir an şeftali veya dunkirk alır diye bayağı ürktüm o yüzden bu sonuç beni sevindirdi
ikimizde 6 puan vermişiz filme ben mutluyum sonuçtan sen hayal kırıklığı yaşıyorsun bu tezatlığın sebebi ne olaki acabaHeyyy uyandırayım gunaydınben sevmedim o filmi... Zoofiliye bile bağladım filmi düşünsadece izlettirdi.
Vallaha dunkirk kazansa iyiydi. C.nolan filmleri guzel oluyor. Dunkirk begenmesem bile sonraki filmi için vaad ederdim.
@Çiğdem- de bizim gibi 6 puan vermiş o yüzden 6 puan vasat üstü demektir beşi geçmiş film yani oscarı haketmiş
Tamam da filmin içerisinde mesaj olarak vardı o siyahi tema. Eşcinsellik de vardı. İkisi de bir şekilde en önemli yan karakterlere yedirildi filmde. Bu arada Get Out en iyi orjinal senaryo aldı teması sayesinde. Call me de uyarlama aldı yani. Ötesi var mı?Yok bee bu sefer siyahi mesaj veya eşcinsellikle alakalı gitmedi ki ödül. Shape of'da onlar merkezde değildi, sadece laf arasında geçiyordu. Eşcinselliğe verseler Call Me'ye siyahiliğe verseler Get Out'a verirlerdi.
Yok bee bu sefer siyahi mesaj veya eşcinsellikle alakalı gitmedi bence ödül. Shape of'da onlar merkezde değildi, sadece laf arasında geçiyordu. Eşcinselliğe verseler Call Me'ye siyahiliğe verseler Get Out'a verirlerdi.
Dedim ya zoofili diye. Filmi sevmedim ama izlettirdi. 5te versem billboard ile arada fark yok. Bilboarda da 8 verdim sanıeım? En yuksek punım mother olması lazım. Mothera mı sevineyim?ikimizde 6 puan vermişiz filme ben mutluyum sonuçtan sen hayal kırıklığı yaşıyorsun bu tezatlığın sebebi ne olaki acaba
sebebini sana söyledimLa birine 6 birine 8 vermişsin madem aynı görüyorsun niye arada 2 puan fark var?
mother olsa sonuna kadar mothercıydım ama yoktuDedim ya zoofili diye. Filmi sevmedim ama izlettirdi. 5te versem billboard ile arada fark yok. Bilboarda da 8 verdim sanıeım? En yuksek punım mother olması lazım. Mothera mı sevineyim?
Seneye adaylar belli olunca etkinlik yapalım. 20 filmi boşa izledim. 20de1 sevindim resmensebebini sana söyledimdiğer iki ismin(şeftali ile dunkirk ) kazanmaması beni sevindirdi aslında kazanan o kadar önemli değil)
mother olsa sonuna kadar mothercıydım ama yoktuo zaman en büyük shape of)
ama bir zararını görmedik en azından fikrimiz oldu tüm filmler hakkındaSeneye adaylar belli olunca etkinlik yapalım. 20 filmi boşa izledim. 20de1 sevindim resmen
Yok etkinlikten yana yakınmadım guzel vakit gecırdık ama ödule ulşamayan hamster gibi hissediyorum kendimiama bir zararını görmedik en azından fikrimiz oldu tüm filmler hakkında
ama adaylar açıklandıktan sonra izlesekte ben jenifer ı yine izlerdim
Kendi iç sorunlarını dunyaya maal edıyorlar. Sonra mesaj vermeye calişiyorlar. Billboardda kadının sacı kesik ve maskulen tarzıyla lezbıyen olsaydı. Fikmde ölen kız siyahi melez bi kız olsaydı ödülleri alırdı@destere @Çiğdem- @MasacRE- neyse etkınlığımız guzeldi. Seneye yine yaparsak adaylar acıklanınca olsun
Ben izlemiştim okumak istersen yorumum da var.Yok ben de izlemedim, izlerim diyordum oscardan önce ama yetişmedi, törenden sonrasına kaldı
İşin asıl boyutu bence politik ve biraz da yapılan kampanyayla alakalı. Aynı yapım şirketinden çıkmış bu iki film. Akademi de çok meraklı böyle süslü püslü filmlere. Çok pohpohlandı tüm sezon boyunca. Hele bir de Amerika dışından bir yönetmen yapmışsa bol bol ödüle boğuyorlar. Alfonso Cuaron, Alejandro G. Innaritu falan ödüle boğuldu geçmiş yıllarda. Gravity Birdman falan hak ediyordu gerçi. Ama bu seneki biraz zorlamaydı. Aslında o kadar adaylıktan sonra daha fazla ödüle boğarlar diye düşünmüştüm, beklediğimden az ödül aldı. Herkes en iyi filmde favori Three Billboards dese de Shape of Water'a vereceklerini bekliyordum. Geçen yılki Moonlight'tan sonra artık normal karşılıyorum. Mesaj verme kaygısı gütmeyen gerçekten başyapıt olduğu için, kaliteli olduğu için en iyi film ödülünü hak eden filmler almalı ödülü. Birdman son 7 8 yıl içerisinde buna en iyi örnek denilebilir. Three Billboards da o örnekler içerisindeki 2010'lu yıllardaki başı çeker. Sağlık olsun o bizim gönüllerimizin şampiyonu.Three Billboards'da Shape of Water gibi çıplak bir kaç sahne olsa bence şuan kazanan Three Billboards olurdu. Mesela tecavüz sahnesi gösterilse vs. Çünkü akademi çıplaklık seviyor. Yoksa kelime arasında geçen bir kaç siyahi tartışması ve lgbt propagandası pek yeterli değil oscar kazanması için.
Böyle coşunca gaza getiriyorsun insanın Los Angeles'a uçup Akademi'nin ağzını burnunu kırası geliyor. Bir daha tören izlemezsin olur biter.Geçen yıl Moonlight bu yıl The Shape of Water, yine taktım kafaya zor unuturum. Beni fitil ediyorsun Akademi. Overrated filmleri ödüle boğmaktan vazgeçeceğiniz günleri görmek dileğiyle. 3 Billboards sen gönlümüzün kazananısın, underratedın kralısın. Genel seyirci seni top 250 de yukarılarda tutarak ödülünü sabit tutacaktır. Kafan dik olsun yiğit film.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?