90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Frances McDormand. :Z Sonuna kadar hak etti, ayrıca konuşması da muazzamdı.

Yapmayın bunu işte be. Three Billboards varken Shape of olmaz ya.

Ne diyebilirim ki.... Yazıklar olsun yapacağınız işe. Birdman'den sonra verilen tüm en iyi film ödülleri rezalet.

Bıktım sürekli aynı şeylerden. İçinde siyahi mesaj olsun, eşcinsel mesaj olsun yeter mi yani. Bu mudur yılın filmi olmak için yeterli sebep. İyice suyu çıktı bu ödülün ve sürekli aynı şekilde verilen mesajlar baymaya başladı.

beklediğimize değdi sonuçta:) the shape veya bilboards alsın diğerlerinden daha iyi demiştik ve istediğimiz gibi gitti :) @Forumdash @Çiğdem-
Heyyy uyandırayım gunaydın :F ben sevmedim o filmi... Zoofiliye bile bağladım filmi düşün:F sadece izlettirdi.

ne rezaleti? shape of yerine dunkirk veya şeftali kazansa dahamı iyiydi :)
Vallaha dunkirk kazansa iyiydi. C.nolan filmleri guzel oluyor. Dunkirk begenmesem bile sonraki filmi için vaad ederdim.

Heyyy uyandırayım gunaydın :F ben sevmedim o filmi... Zoofiliye bile bağladım filmi düşün:F sadece izlettirdi.
benim film yorumumdada öyle övdüğümü hatırlamıyorum ama gidişata bakınca bir an şeftali veya dunkirk alır diye bayağı ürktüm o yüzden bu sonuç beni sevindirdi :)

3 Billboard'a tabi vermezler LBGT lobisi varken anca içinde kıyıdan da olsa eşcinselliğe yer veren yapımlar kazanır. 3 Billboard gibi eşcinsellik adına gram sosyal mesaj vermedin mi? KAZANAMAZSIN.

Neyse nice dandik film kazandı şu ana kadar o ödülü, nice başyapıt kazanamadı. Yılın en underrated filmi oldu böylece yılın filmi Three Billboards. :)

Şaka gibi ya, bari Dunkirk’e verseydiniz. The Shape of Water nedir? Artık Oscar’ı verirken filme değil, verdiği mesajlara bakıyorlar.

Bıktım sürekli aynı şeylerden. İçinde siyahi mesaj olsun, eşcinsel mesaj olsun yeter mi yani. Bu mudur yılın filmi olmak için yeterli sebep. İyice suyu çıktı bu ödülün ve sürekli aynı şekilde verilen mesajlar baymaya başladı.
Yok bee bu sefer siyahi mesaj veya eşcinsellikle alakalı gitmedi bence ödül. Shape of'da onlar merkezde değildi, sadece laf arasında geçiyordu. Eşcinselliğe verseler Call Me'ye siyahiliğe verseler Get Out'a verirlerdi.

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius