sundurttturtdular güzel bi kelimeymişYok la orda şey dedi. Büyük ödülleri kadınlara sundurttular gibisinden bir cümleydi.![]()
sondaki vurguyu anlamadım? kapsayıcı olmalı kadınlar deerken ne ima ettiki ?Frances McDormand.Sonuna kadar hak etti, ayrıca konuşması da muazzamdı.
the shape kazandıAnd the Oscar goes to Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Denmesini istiyorum bee.![]()
içindeki ses dunkirk diyor ama dıştan sanki bilboards için üzülmüş gibi yapıyorsunYapmayın bunu işte be. Three Billboards varken Shape of olmaz ya.
La birine 6 birine 8 vermişsin madem aynı görüyorsun niye arada 2 puan fark var?the shape kazandıdemiştim ikisinden biri alsın olur diye iyi oldu
![]()
Kadın hikayeye hediye dedisondaki vurguyu anlamadım? kapsayıcı olmalı kadınlar deerken ne ima ettiki ?![]()
Ya Dunkirk'ün kazanmayacağı belliydi zaten, ondan yana bir beklentim yoktu ama Three Billboards da diğer favorimdi işteiçindeki ses dunkirk diyor ama dıştan sanki bilboards için üzülmüş gibi yapıyorsun![]()
ne rezaleti? shape of yerine dunkirk veya şeftali kazansa dahamı iyiydiRezalettin danikası diyor ve gidiyorum.....
Kadın hikayeye hediye dedikapsıyacıyı da uydurdu muhtemelen
![]()
Heyyy uyandırayım gunaydınbeklediğimize değdi sonuçtathe shape veya bilboards alsın diğerlerinden daha iyi demiştik ve istediğimiz gibi gitti
@Forumdash @Çiğdem-
Vallaha dunkirk kazansa iyiydi. C.nolan filmleri guzel oluyor. Dunkirk begenmesem bile sonraki filmi için vaad ederdim.ne rezaleti? shape of yerine dunkirk veya şeftali kazansa dahamı iyiydi![]()
benim film yorumumdada öyle övdüğümü hatırlamıyorum ama gidişata bakınca bir an şeftali veya dunkirk alır diye bayağı ürktüm o yüzden bu sonuç beni sevindirdiHeyyy uyandırayım gunaydınben sevmedim o filmi... Zoofiliye bile bağladım filmi düşün
sadece izlettirdi.
Yok bee bu sefer siyahi mesaj veya eşcinsellikle alakalı gitmedi bence ödül. Shape of'da onlar merkezde değildi, sadece laf arasında geçiyordu. Eşcinselliğe verseler Call Me'ye siyahiliğe verseler Get Out'a verirlerdi.Bıktım sürekli aynı şeylerden. İçinde siyahi mesaj olsun, eşcinsel mesaj olsun yeter mi yani. Bu mudur yılın filmi olmak için yeterli sebep. İyice suyu çıktı bu ödülün ve sürekli aynı şekilde verilen mesajlar baymaya başladı.