90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

CMBYN'nin senaryosunu bu dede mi yazmış 😱

Three Billboards hak ediyordu be

Ben de seneye hem eşcinsel hem zenci bi karakter üzerinden senaryo yazcam
En iyi yabancıda yarişirim dimi?

Ya hadi gidin bee. Bu kadar tahmin edilebilir giden bir film en iyi orjinal senaryo ödülü alıyor. Ciddi manada kötü bir ödül olmuş.

Get Out

Tecavüze uğrayan kızın annesine öncesinde “inşallah tecavüze uğrarım” dediği senaryonun kazanamaması.

Get Out

Tecavüze uğrayan kızın annesine öncesinde “inşallah tecavüze uğrarım” dediği senaryonun kazanamaması.
1 tane basit replikten taş gibi senaryoyu gömdün ya helal olsun

Yalnız şu klişeyi hiç sevmemeye başladım. Hiç sürpriz yok hep beklenen oluyor. Tatmin etmiyor sanki artık bu durum.

Hans Zimmer'ın efsane soundtrackine yazık arkadaş. Yeter bir yerde de sürpriz yapın.

Sonunda mutluluk verici bir gelişme. Coco 2 Oscar alan sınırlı sayıda animasyonlardan oldu.

This is Me! Umarım sürpriz olmaz ve kazanır müthişti gösteri.

İlk yarısı taş gibi ikincisine taş gibi diyen taş olur batırmış adam güzelim filmi.
Get Out'un da sonları felaketti yalnız, herif önüne geleni doğruyordu falan
Neyse bir ödül alması iyidir sonuçta o da güzeldi ama en iyi filmi 3 Billboards alsın

This is Me’nin kazanamaması üzdü. Özellikle salondaki o coşkudan sonra sürpriz oldu ama kızamıyorum çünkü Remember Me de harika.

Get Out'un da sonları felaketti yalnız, herif önüne geleni doğruyordu falan
Neyse bir ödül alması iyidir sonuçta o da güzeldi ama en iyi filmi 3 Billboards alsın
Yoo bence harikaydı.