Maskeli Fedai
Favori Üye
Hemen kanıtlarla gelmiş pisSen şikayet edip duracağına birkaç filme yorum yap da seni de ekleyelimBak bir sürü izleyen var sen yoksun
Çoğunu izledim izlemesine de yorum kaldı
Hemen kanıtlarla gelmiş pisSen şikayet edip duracağına birkaç filme yorum yap da seni de ekleyelimBak bir sürü izleyen var sen yoksun
1 hafta süren var, kısaca bir şey yaz işte detaylı analizler beklemiyor kimse sendenHemen kanıtlarla gelmiş pis
Çoğunu izledim izlemesine de yorum kaldıÜşendim
şeftali oscara yürüyor emin adımlarlaCMBYN tamam bu ödül yeter artık
Bakarız1 hafta süren var, kısaca bir şey yaz işte detaylı analizler beklemiyor kimse senden
Olsaydı bile şeftali neydi, ben hatırlamıyorum derdi
Dede ilginç şeyler yazmış. Tamam kitaptan yazmışsın ama niye bu işe girdin ki sen.CMBYN'nin senaryosunu bu dede mi yazmış 😱
1 tane basit replikten taş gibi senaryoyu gömdün ya helal olsunGet Out
Tecavüze uğrayan kızın annesine öncesinde “inşallah tecavüze uğrarım” dediği senaryonun kazanamaması.
İlk yarısı taş gibi ikincisine taş gibi diyen taş olur batırmış adam güzelim filmi.1 tane basit replikten taş gibi senaryoyu gömdün ya helal olsun
Get Out'un da sonları felaketti yalnız, herif önüne geleni doğruyordu falanThis is Me! Umarım sürpriz olmaz ve kazanır müthişti gösteri.
İlk yarısı taş gibi ikincisine taş gibi diyen taş olur batırmış adam güzelim filmi.
Yoo bence harikaydı.Get Out'un da sonları felaketti yalnız, herif önüne geleni doğruyordu falanNeyse bir ödül alması iyidir sonuçta o da güzeldi ama en iyi filmi 3 Billboards alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?