9 Ocak 2025 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kasımpaşa - Fenerbahçe (Türkiye Kupası Grup Maçı) - CANLI | ATV

• Efsane - TV'de İlk | Kanal D

• Hudutsuz Sevda - 48. Bölüm | NOW

• Siyah Kalp - 16. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 - Yarı Final | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Emre haklı. Dizide şimdi niye kaza olmuş oldu. Hiçbir şey değişmedi ki. Değişen tek şey Fikret'in sevgisinin Esmada da karşılığının olması oldu. Haksız mıyım? @Emre Ozansoy
Emre'ye de gerek yok direkt sana haklısın derim. Zaten 48 bölümdür aynı şeylerden veryansın ediyoruz :)

• Aynen
Reactions: Hobbit
Emre'ye de gerek yok direkt sana haklısın derim. Zaten 48 bölümdür aynı şeylerden veryansın ediyoruz :)
Daha da açayım istersen kaza oldu. Haloya bir şey olmadı tamam. Zeynep belli kısımları hatırlamıyor tamam. Peki soruyorum bu ileride dizi için ne gibi bir kazanım sağlayacak ? Ayrıca 1 bölümde zaten hatırladı gibi bir şey oldu Zeynep.

Siyah Kalp sezon sonunu gorecektirde bakalim 2 sezon onayi verecekmi kanal mart sonu belli olur gibi
Sonuclari basarili 👏👏
Takviyeler lazim biraz diziye

Hudutsuz Sevda'm yine 1. olmuş Total'de çok sevindim. Ama en az 7.25 bekliyordum Total'de. :Z:bhr:

Siyah Kalp 5.66 alarak yine iyi gitmiş, tebrikler.

MasterChef Türkiye kötü gitmiş. Bu kadar sarkıtırsan yarı finalleri olacağı buydu. :D

Daha da açayım istersen kaza oldu. Haloya bir şey olmadı tamam. Zeynep belli kısımları hatırlamıyor tamam. Peki soruyorum bu ileride dizi için ne gibi bir kazanım sağlayacak ? Ayrıca 1 bölümde zaten hatırladı gibi bir şey oldu Zeynep.
Valla 5 bölümdür güzel izliyordum diziyi, dün yine bir yere sardı dizi. Söylersem ban yerim sağol Bahadır 😂

IMG_1748.jpeg

IMG_1749.jpeg

IMG_1750.jpeg