İzliyormusunFenerin maçı var.
Fener gol gol gol 3 sıfır daha ne olsun ;Dİzliyormusun
Sadece İnci Taneleri yok aslında, diğer tüm diziler var Ve zaten Perşembe izlediğin bir dizi yok seninYine diziler daha yokmuş.
Kanıt açayım en iyisi…
Yani izlediğim dizi yok manasındaydı ama üstten bakmışım, maç yarışma ve sinema gördüm sadece Kanıt bitsin Hudutsuz Sevda’ya geçiş yaparım. Ne kadarını yakalarsam artıkSadece İnci Taneleri yok aslında, diğer tüm diziler var Ve zaten Perşembe izlediğin bir dizi yok senin
Hudutsuz Sevda’ya bakıyorsun demek, verdiğin söz üzerine izlemiştin ve seni sarmış belli kiYani izlediğim dizi yok manasındaydı ama üstten bakmışım, maç yarışma ve sinema gördüm sadece Kanıt bitsin Hudutsuz Sevda’ya geçiş yaparım. Ne kadarını yakalarsam artık
Fragmanı pek ilgi çekmedi ama sonlara bakayım.
4-5 haftada bir biraz bakınmak izlemekse evetHudutsuz Sevda’ya bakıyorsun demek, verdiğin söz üzerine izlemiştin ve seni sarmış belli ki
Aslında benim de izleyebileceğim bir dizi ama ilk başladığında Kendi Düşen Ağlamaz vardı karşısında. Sonradan da bakmak istemedi canım İnci Taneleri’ni izliyorum bir de zaten, ikinci diziye gerek yok
Yani sayılır bence izleme olarak Sonuçta aralıklarla da olsa devam eden bir süreç4-5 haftada bir biraz bakınmak izlemekse evet
En son Kasım sonu bakmışım
Daha da bu dizi 7'yi görmez, kanal değişirse ki bu ihtimal (-)100% olduğu için olmaz. Daha da 7'yi aşamaz HSHudutsuz Sevda izledim.
İzleyici aksiyon istiyor BÖ klişe senaryolar yazıyor. Eğer aksiyon dolu bir bölüm olsa 7'yi rahat görürmüş.Daha da bu dizi 7'yi görmez, kanal değişirse ki bu ihtimal (-)100% olduğu için olmaz. Daha da 7'yi aşamaz HS
Saldım artıkİzleyici aksiyon istiyor BÖ klişe senaryolar yazıyor. Eğer aksiyon dolu bir bölüm olsa 7'yi rahat görürmüş.
Emre haklı. Dizide şimdi niye kaza olmuş oldu. Hiçbir şey değişmedi ki. Değişen tek şey Fikret'in sevgisinin Esmada da karşılığının olması oldu. Haksız mıyım? @Emre OzansoySaldım artık