9 Ocak 2015 Cuma ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne dip yapması her zamanki hali
daha beter olsun
))

CW nin sanırım 0.9 u geçen reytingi yok onuda süper portakal başarıyor 0.9 da sabitledi reytingini
Bu barbar Amerikalılar kaliteden anlamıyorlar.

Zaten listenin birincisi de 1, 2 reytinglik CW o kadar da geri değil aslında bakalım dizileri dönünce toparlar umarım.

Bu barbar Amerikalılar kaliteden anlamıyorlar.

Zaten listenin birincisi de 1, 2 reytinglik CW o kadar da geri değil aslında bakalım dizileri dönünce toparlar umarım.
cnm zaten bu kanalın en iyi reytingi 1 reyting yanı zaten dizileride çok uzun sezonlar sürüyor
genel olarak 1 reyting ortalama kanal yetiyor 🙂🙂🙂
dizileri zaten en iyi diziler bence izlemeyenler utansınlar

oklavanı çıkar bence çiğdem , destere kaçmadan yakala
hahahaha çoktan kaçmış @destere cnm ama gelince göstericem ben ona
ne güzel hayat

biriniz diğerinize laf vurun oklava bana kalsın yok öyle yağma
oklava kırılana kadar birbirinizin başına vuracaksınız ben aranızda günahsız ve gariban olanım benim suçum yokki oklavalık işim olsun

hem bu konuda @Harunnn60 u destekliyorum yani bana biri zombi kafa diyecek 40 gün yemek yemem dünyaya küserim
hele birde kertenkele kılıklı bay Z ye benzeteceklerki romayı yakarım karşısındada oturup seyrederim manzarayı
)

Zombi kafa

Al dedim iste

şaka yaptim alinma hemen
bnm kafam seninkinden daha zombidir

hahahha ayoll @Harunnn60 benim cw savunmamı söylediği içinoda twd için aynı düşünüyor oyüzden öyle şaka amaçlı dedim

ayrıc z ye benzetmedim onu sen kendin çıkardın

Zombi kafa

Al dedim iste

şaka yaptim alinma hemen
bnm kafam seninkinden daha zombidir
neyse şakaymış
yoksa roma gyanıp kül olmuştu

hahahha ayoll @Harunnn60 benim cw savunmamı söylediği içinoda twd için aynı düşünüyor oyüzden öyle şaka amaçlı dedim

ayrıc z ye benzetmedim onu sen kendin çıkardın
benzetin benzettin hatta bir ara biz z. nation izlerken ben bay Z den bahsetmiştim sende demiştin hangisi o şu @Harunnn60 a benzeyenmi ? demiştin ben unutmam sözleri
)