kendin söyledin zombi kafalı falan diye
gerçekten mi ? 😱 @Çiğdem-kendin söyledin zombi kafalı falan diye
beni olaya katma yiyin birbirinizi![]()
![]()
seni bu vatandaşa benzetmiş![]()
gerçekten mi ? 😱 @Çiğdem-
hhhhahahah hayırrr yaaaaa @destere canı dayak arıyor bence @Harunnn60kendin söyledin zombi kafalı falan diye
beni olaya katma yiyin birbirinizi![]()
![]()
seni bu vatandaşa benzetmiş![]()
oklavanı çıkar bence çiğdem , destere kaçmadan yakala
hahahaha çoktan kaçmış @destere cnm ama gelince göstericem ben onaoklavanı çıkar bence çiğdem , destere kaçmadan yakala![]()
ne dip yapması her zamanki hali![]()
Bu barbar Amerikalılar kaliteden anlamıyorlar.daha beter olsun))
CW nin sanırım 0.9 u geçen reytingi yok onuda süper portakal başarıyor 0.9 da sabitledi reytingini![]()
Zaten listenin birincisi de 1, 2 reytinglik CW o kadar da geri değil aslında bakalım dizileri dönünce toparlar umarım.cnm cw dizileri şuan yokki hepsi noel tatilindeler
bu kanalın 6 dizisi var hepside çok önemli diziler ve hepside tatildeler şuan
6 diziden the flash arrow süpernatural üçü 1 reyting barajını aşıyor
the vampire diaireste 1 retinge yakın gidiyor
the originals ve the 100 de idare eder reytingler alıyor dip olma durumu yok yanı🙂🙂
sen @destere @Harunnn60 @xemrexxx gibi kişilere bakma cw ve dizileri hakkında bana bak sadece![]()
cnm zaten bu kanalın en iyi reytingi 1 reyting yanı zaten dizileride çok uzun sezonlar sürüyorBu barbar Amerikalılar kaliteden anlamıyorlar.
Zaten listenin birincisi de 1, 2 reytinglik CW o kadar da geri değil aslında bakalım dizileri dönünce toparlar umarım.![]()
oklavanı çıkar bence çiğdem , destere kaçmadan yakala![]()
ne güzel hayat
Zombi kafane güzel hayat
biriniz diğerinize laf vurun oklava bana kalsın yok öyle yağmaoklava kırılana kadar birbirinizin başına vuracaksınız ben aranızda günahsız ve gariban olanım benim suçum yokki oklavalık işim olsun
![]()
hem bu konuda @Harunnn60 destekliyorum yani baan biri zombi kafa diyecek 40 gün yemek yemem dünyaay küserimhele birde kertenkele kılıklı bay Z ye benzeteceklerki romayı yakarım karşısındada oturup seyrederim manzarayı
)
hahahha ayoll @Harunnn60 benim cw savunmamı söylediği içinoda twd için aynı düşünüyor oyüzden öyle şaka amaçlı dedimne güzel hayat
biriniz diğerinize laf vurun oklava bana kalsın yok öyle yağmaoklava kırılana kadar birbirinizin başına vuracaksınız ben aranızda günahsız ve gariban olanım benim suçum yokki oklavalık işim olsun
hem bu konuda @Harunnn60 u destekliyorum yani bana biri zombi kafa diyecek 40 gün yemek yemem dünyaya küserimhele birde kertenkele kılıklı bay Z ye benzeteceklerki romayı yakarım karşısındada oturup seyrederim manzarayı
)
neyse şakaymışZombi kafa
Al dedim iste
şaka yaptim alinma hemen![]()
bnm kafam seninkinden daha zombidir
benzetin benzettin hatta bir ara biz z. nation izlerken ben bay Z den bahsetmiştim sende demiştin hangisi o şu @Harunnn60 a benzeyenmi ? demiştin ben unutmam sözlerihahahha ayoll @Harunnn60 benim cw savunmamı söylediği içinoda twd için aynı düşünüyor oyüzden öyle şaka amaçlı dedim
ayrıc z ye benzetmedim onu sen kendin çıkardın![]()
hahahha ayy bana senin kafanı kopartırımneyse şakaymışyoksa roma gyanıp kül olmuştu
benzetin benzettin hatta bir ara biz z. nation izlerken ben bay Z den bahsetmiştim sende demiştin hangisi o şu @Harunnn60 a benzeyenmi ? demiştin ben unutmam sözleri)
Ovv korktum benneyse şakaymışyoksa roma gyanıp kül olmuştu
benzetin benzettin hatta bir ara biz z. nation izlerken ben bay Z den bahsetmiştim sende demiştin hangisi o şu @Harunnn60 a benzeyenmi ? demiştin ben unutmam sözleri)
hep fox un cimriliği ilk 3 sezondan sonra dizinin spin off u nu yapalım yeni gelecek 6-7-8 karakterle anlamsız olacak dedim kel ryancığım ama dinlemedi melun foxnice teselli bro![]()
sen harcanıyorsun buralardahep fox un cimriliği ilk 3 sezondan sonra dizinin spin off u nu yapalım yeni gelecek 6-7-8 karakterle anlamsız olacak dedim kel ryancığım ama dinlemedi melun fox![]()
hbo ya gitsem oyuncu olarak giderim avantajları çoksen harcanıyorsun buralardabence hbo'nun başına geç
![]()
ahahahhbo ya gitsem oyuncu olarak giderim avantajları çok![]()