9 Ocak 2015 Cuma ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Harunnn60 ayy sen @destere nin dolduruşuna gelme cnm şaka yaptım ben oda hemen ateşliyor :F:F:F
kendin söyledin zombi kafalı falan diye :)
beni olaya katma yiyin birbirinizi :) :Z:Z

@destere çiğdem ile aramızı bozamazsın 😛 ( :A )
dj_qualls_by_samantha_raja-d300je7.jpg

seni bu vatandaşa benzetmiş :)

ne dip yapması her zamanki hali :F
daha beter olsun :)))

CW nin sanırım 0.9 u geçen reytingi yok onuda süper portakal başarıyor 0.9 da sabitledi reytingini :)
Bu barbar Amerikalılar kaliteden anlamıyorlar. :F

cnm cw dizileri şuan yokki hepsi noel tatilindeler
bu kanalın 6 dizisi var hepside çok önemli diziler ve hepside tatildeler şuan

6 diziden the flash arrow süpernatural üçü 1 reyting barajını aşıyor
the vampire diaireste 1 retinge yakın gidiyor

the originals ve the 100 de idare eder reytingler alıyor dip olma durumu yok yanı🙂🙂

sen @destere @Harunnn60 @xemrexxx gibi kişilere bakma cw ve dizileri hakkında bana bak sadece :F:F:F
Zaten listenin birincisi de 1, 2 reytinglik CW o kadar da geri değil aslında bakalım dizileri dönünce toparlar umarım. :)

Bu barbar Amerikalılar kaliteden anlamıyorlar. :F

Zaten listenin birincisi de 1, 2 reytinglik CW o kadar da geri değil aslında bakalım dizileri dönünce toparlar umarım. :)
cnm zaten bu kanalın en iyi reytingi 1 reyting yanı zaten dizileride çok uzun sezonlar sürüyor
genel olarak 1 reyting ortalama kanal yetiyor 🙂🙂🙂
dizileri zaten en iyi diziler bence izlemeyenler utansınlar :kiki::kiki::kiki:

oklavanı çıkar bence çiğdem , destere kaçmadan yakala :D
hahahaha çoktan kaçmış @destere cnm ama gelince göstericem ben ona :F:F:F
ne güzel hayat

biriniz diğerinize laf vurun oklava bana kalsın yok öyle yağma:) oklava kırılana kadar birbirinizin başına vuracaksınız ben aranızda günahsız ve gariban olanım benim suçum yokki oklavalık işim olsun :)

hem bu konuda @Harunnn60 u destekliyorum yani bana biri zombi kafa diyecek 40 gün yemek yemem dünyaya küserim :) hele birde kertenkele kılıklı bay Z ye benzeteceklerki romayı yakarım karşısındada oturup seyrederim manzarayı :))

ne güzel hayat

biriniz diğerinize laf vurun oklava bana kalsın yok öyle yağma:) oklava kırılana kadar birbirinizin başına vuracaksınız ben aranızda günahsız ve gariban olanım benim suçum yokki oklavalık işim olsun :)

hem bu konuda @Harunnn60 destekliyorum yani baan biri zombi kafa diyecek 40 gün yemek yemem dünyaay küserim :) hele birde kertenkele kılıklı bay Z ye benzeteceklerki romayı yakarım karşısındada oturup seyrederim manzarayı :))
Zombi kafa :A

Al dedim iste :kiki:

şaka yaptim alinma hemen :love1: :love1: bnm kafam seninkinden daha zombidir :F

ne güzel hayat

hem bu konuda @Harunnn60 u destekliyorum yani bana biri zombi kafa diyecek 40 gün yemek yemem dünyaya küserim :) hele birde kertenkele kılıklı bay Z ye benzeteceklerki romayı yakarım karşısındada oturup seyrederim manzarayı :))
hahahha ayoll @Harunnn60 benim cw savunmamı söylediği içinoda twd için aynı düşünüyor oyüzden öyle şaka amaçlı dedim :F:F:F:F

ayrıc z ye benzetmedim onu sen kendin çıkardın :kiki::kiki::kiki:

Zombi kafa :A

Al dedim iste :kiki:

şaka yaptim alinma hemen :love1: :love1: bnm kafam seninkinden daha zombidir :F
neyse şakaymış :) yoksa roma gyanıp kül olmuştu :)

hahahha ayoll @Harunnn60 benim cw savunmamı söylediği içinoda twd için aynı düşünüyor oyüzden öyle şaka amaçlı dedim :F:F:F:F

ayrıc z ye benzetmedim onu sen kendin çıkardın :kiki::kiki::kiki:
benzetin benzettin hatta bir ara biz z. nation izlerken ben bay Z den bahsetmiştim sende demiştin hangisi o şu @Harunnn60 a benzeyenmi ? demiştin ben unutmam sözleri :))