13.bölümde final yapar inşallahTatlı İntikam tüm gruplarda yükseliş yaşayarak @denizz19'a nanik yapmış
Kanal d ye kızıyorum çok geç başlatıyor cuma günkü diziye 15 dkda bir reklam 70 dk dizi resmen13.bölümde final yapar inşallah
Senin Kanal D'de izlemediğin bir şey var mı pompy, fanlıkta @Yiğitt'i geçtin.
Ben fan değilim, sempatim var sadeceSenin Kanal D'de izlemediğin bir şey var mı pompy, fanlıkta @Yiğitt'i geçtin.
İDK çok düşmüş ya geçen hafta umut veriyordu. Oyunbozan'ı bugüne düşünüyorum. @Billy Kane
Kanal D logosunu bayrak gibi avatar yapan da sen değildin. Bu nasıl sempatiyse.Ben fan değilim, sempatim var sadece
Sempatikligin derecesi yükselmiş olabilir o anKanal D logosunu bayrak gibi avatar yapan da sen değildin. Bu nasıl sempatiyse.
aşk yazmak istiyorum halkın polisinde entrika çıkıyor ama hepSenin Kanal D'de izlemediğin bir şey var mı pompy, fanlıkta @Yiğitt'i geçtin.
İDK çok düşmüş ya geçen hafta umut veriyordu. Oyunbozan'ı bugüne düşünüyorum. @Billy Kane
kanal d nin reklamları ve 46 dk haber uzaması sinir ediyor cuma yapıyor sadeceSempatikligin derecesi yükselmiş olabilir o an
Bugüne gelen dizi ölü doğuyo.Senin Kanal D'de izlemediğin bir şey var mı pompy, fanlıkta @Yiğitt'i geçtin.
ben twitterda öyle görmedimBay Tahmin ilk 100'e zor girmiş hayret Her Cumartesi gecesi Twitterda yoğun ilgi var programa oysa ki Dün gece Türkiye'nin en güzel kadınını seçtiler Hande Erçel Meryemi ezdi resmen @xemrexxx'e duyurulur
Yalan mı söyleyecez Aç tekrarını izle Neyse ben de Burcu demiştim zaten Burcuyu da ezdi yeni yetme Handeben twitterda öyle görmedim
koca gözlü kızın izleyici üstünde etkisi büyük hatta @destere izlemeden aşık olmuştuYalan mı söyleyecez Aç tekrarını izle Neyse ben de Burcu demiştim zaten Burcuyu da ezdi yeni yetme Hande
O görmediği nefes alan her canlıya aşık olabilir Onu kıstas almakoca gözlü kızın izleyici üstünde etkisi büyük hatta @destere izlemeden aşık olmuştu