9 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Son düzenleme:
MY çok iyi bölümdü bu hafta reytinglerde iyi bi yükseliş yapması gerekirken düşmüş üzüldüm 🙁 ama çarşambanın sultanı olmaya devam etmiş her iki grupta 9.5 reyting alarak rahat şekilde zirvede yer almış
ad her iki grupta 7.5u geçmiş ve iyi bi yükseliş yaşamış tebikler diziye
kpa geçen haftayla aynı oranları almış total 6.2 ab 6.4 iyi gitmiş tebrik ederim
kanald nin yeni yarışması takipi izledim güzel yarışmaydı total 2.6 ab 3.4 alarak iyi başlangıç yapmış

Kara Para Aşk o bitmek tükenmek bilmeyen reklamlara rağmen yine iyi bir reyting almış, yeni başlayan bir dram dizisi olarak gayet iyiyiz. Atv'ye biri reklam düzenini öğretmeli.
Geçen sene
20.00 Özet
21.00 Reklam
21.15 Yeni Bölüm
22.45 Reklam
23.00 Reklam
Geçen sene böyleydi keşke bu düzeni hiç bozmasalardı

Yapan kör oldu.

Haklısın ama gündüz ve gece yayınlandı gayet iyi saatlerde.
Sürekli tekrar vereceklerine sadece Karagül ve O Hayat Benim'in arkasından vermeleri daha etkili olur bence. Ama Karagül'den verim alabilmesi için Karagül'ün 23.15 gibi falan bitmesi lazım. Diğer şekilde kim izler 00.00'dan sonra

Misafir Ol Bana'nın tekrarı çılgın atmış bu arada.
@dizi kolik Caner Erdem işi biliyor cidden.
Öyle ama kendi saatinde durumu pek parlak gözükmüyor. Umarım yakın zamanda orada da iyi oranlar elde eder ki Caner Erdem'in işleri zamanla açılıyor çoğu zaman, bakalım ne olacak?

Öyle ama kendi saatinde durumu pek parlak gözükmüyor. Umarım yakın zamanda orada da iyi oranlar elde eder ki Caner Erdem'in işleri zamanla açılıyor çoğu zaman, bakalım ne olacak?
Dün asıl bölümü baya iyi gitmişti demekki bugün yeni bölümü izleyememiş denekler, tekrarı uçmuş. Yani kitlesi oluşmuş diyebiliriz.

Muhteşem Yine açık ara yapmış.Ama Total olmuş orası ayrı.

Not Defteri Ab'de de 3,64444al'de de artış yaşamış tebrikler.
4. Bölüme ayrı bir güven var.Artmaya devam.Diğerlerinin havası patlayınca ortalık Not Defteri'be kalacak...

Ankara'nın Dikmeni fena artarak beni şaşırttı.Gani 8'lere dayanmış ne de olsa 4 yıl uğraşmış bu işle.
Kara Para Aşk maximum noktaya ulaştı galiba.Gelecek sezon artar mı bilinmez.
Sevdaluk baya artış yaşamış Ab'de.Ata mı geldi acaba.

Büyük Rüsk tekrardan güzel sonuçlara ulaşıyor.Tebrikler.
Sermiyan vardi Ata haftaya. Ama Sermiyanla da alakasi yok cunku gecen hafta da 3, 64 almisti 😉

Kara Para Aşk süper gidiyor.

Dizi süper ilerliyor orası ayrı ama reytingleri de çok iyi.

Kemik izleyici kitlesini oluşturduk sıra çoşmalara geldi.

Final sezonundaki my düştükçe düşüyor.