9 Nisan 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi hangi yapımları izlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 1 16.7%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kızım Nerede (ATV)

• Survivor Ünlüler - Gönüllüler (Show)

Oy: 3 50.0%
  • İzmir Çetesi (Star)

Oy: 3 50.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 1 16.7%
  • Diğer (Lütfen belirtin.)

• TV izlemedim.

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Bende çok beğendim ama reytingler tatmin etmedi. Akasya Durağı izlenirken İzmir Çetesi Star TV yüzünden istenilen durumda değil.
star hep böyle yapıyor dün izmir çetesi cuma geniş aile kanal d de olsalar 6-7 reyting civarında gezitorlardı kanal d akasya durağına katlanıyor da bu iki diziyi niy almaz offf...[sm=s20.gif]

star hep böyle yapıyor dün izmir çetesi cuma geniş aile kanal d de olsalar 6-7 reyting civarında gezitorlardı kanal d akasya durağına katlanıyor da bu iki diziyi niy almaz offf...[sm=s20.gif]

Star tv pazartesi yayınlanan küçük sırlarla cumartesi yayınlanan izmir çetesinin fragmanını aynı gün yayınladı, yanılmıyorsam Perşembe öğleden sonra. Dün filanda gördüm İzmir Çetesi gününde hep Küçük Sırlar' ın fragmanı vardı, sanki rakip kanalın dizisi! Kanal D' de olsa 8-9 reytinge bile çıkar ama Star TV ve Show diziler konusunda başarısız!

Star zaten çok tercih edilen bir kanal değil ama yayın saatleri konusunda da büyük hata yapıyorlar.
Dün İzmir Çetesi yine reklamları da sayarsak 21.05 gibi başladı. 1 saate yakın özet verdiler. Bu dizilerin zaten hafta sonu tekrar bölümleri de çıkıyor. Ne gerek var o kadar özete. 15 dakikalık kısa bir özetten sonra yayınlasalar dizileri çok daha başarılı olabilirler.
İzleyici ya özeti izlemeyip diğer kanallara geçiş yapıyor. Ya da sade özeti izleyip yeni bölümü izlemiyor. Çünkü 1 saatlik özet başlı başına bir dizi gibi ve özellikle komedi için yeterince doyurucu. Arka arkaya aynı dizi iki kere yayınlanmış gibi oluyor ve bu çok saçma.

zaten starın dizileri kaliteli ama özetten kaybediyor dediğin gibi.adminim gelecek sezona kesin devam edecek dizilerde İzmir Çetesi'de vardı.Geniş Aileyle İzmir Çetesi birbirine yakın reytingler alıyor buna göre Geniş Ailede devam edecektir diğer sezona bence. bide bu Lale Devrinin yükselişi süreklimi olur yoksa diğer sezona sönermi yine

zaten starın dizileri kaliteli ama özetten kaybediyor dediğin gibi.adminim gelecek sezona kesin devam edecek dizilerde İzmir Çetesi'de vardı.Geniş Aileyle İzmir Çetesi birbirine yakın reytingler alıyor buna göre Geniş Ailede devam edecektir diğer sezona bence. bide bu Lale Devrinin yükselişi süreklimi olur yoksa diğer sezona sönermi yine
geniş aile bitmez lale devri 5 bölüm sonra ilk 10 giremez:oley:

Star'ın Dürüye'nin Güğümleri ve Küçük Sırlar dışındaki dizileri birbirine yakın reytingler alıyorlar. Bu iki dizi diğerlerinden epey geride kaldı. Bunların dışındakileri devam ettireceklerini düşünüyorum. Belki Papatyam da bitebilir. Üçüncü sezonunu dolduracak sanırım. Yapımcılar daha fazla devam ettirmek istemeyebilirler.

Lale Devri'nin gelecek sezon ne durumda olacağını kestirmek çok zor. Rakiplerinin hangi yapımlar olacağını bilemiyoruz şu an. Ama çok fazla düşüş yaşayacaklarını sanmıyorum.

Dürüye'nin Güğümleri, Küçük Sırlar ve Papatyam dizilerinin sezon finali yapacağını bende düşünüyorum . Geniş Aile uzasada reytingleri Star ortalamasının üzerinde, bu yüzden önümüzdeki süreçte reytinglere bakılacaktır. Star ortalamasının üzerinde olan İzmir Çetesi ve Behzat Ç' nin devam edeceğini düşünüyorum, keşke bu iki dizi KanalD' ye geçse, ikiside en çok izlenen diziler olurdu. İzmir Çetesi haftalardır AB' de çok iyi gidiyor, Behzat Ç' de AB' de çok iyi zaten. Bu arada Yahşi Cazibe' nin anlaşması uzatılmış yeni bölümde de devam edeceği kesinleşti. Cumartesi olan diğer dizilerden Kavak Yelleri final yapıyor, zaten aşırı sıkıcı olmaya başladı. Kızım Nerede ise bence erken saate alınıp devam ettirilir, reytingleri iyi ve istikrarlı. Ama konu tıkanırsa finalde yapabilirler. Akasya Durağı %95 final yapar bence. Diğer dizilerden Aşk ve Ceza' nında final yapacağı kesinleşmiş. ATV' nin Her Şeye Rağmen dizisini sezon sonuna kadar taşıyacağını düşünüyorum. Fox TV dizilerinin büyük çoğunluğu iyi gidiyor reyting açısından, bence çoğu devam edecektir. KanalD' de Fatmagül %100 devam eder çünkü sezon finaline doğru Kerim' le iyice yakınlaşacaklar ve önümüzdeki yıl diğer olaylar gelişecek.

Son düzenleme:
Dürüye'nin Güğümleri, Küçük Sırlar ve Papatyam dizilerinin sezon finali yapacağını bende düşünüyorum . Geniş Aile uzasada reytingleri Star ortalamasının üzerinde, bu yüzden önümüzdeki süreçte reytinglere bakılacaktır. Star ortalamasının üzerinde olan İzmir Çetesi ve Behzat Ç' nin devam edeceğini düşünüyorum, keşke bu iki dizi KanalD' ye geçse, ikiside en çok izlenen diziler olurdu. İzmir Çetesi haftalardır AB' de çok iyi gidiyor, Behzat Ç' de AB' de çok iyi zaten. Bu arada Yahşi Cazibe' nin anlaşması uzatılmış yeni bölümde de devam edeceği kesinleşti. Cumartesi olan diğer dizilerden Kavak Yelleri final yapıyor, zaten aşırı sıkıcı olmaya başladı. Kızım Nerede ise bence erken saate alınıp devam ettirilir, reytingleri iyi ve istikrarlı. Ama konu tıkanırsa finalde yapabilirler. Akasya Durağı %95 final yapar bence. Diğer dizilerden Aşk ve Ceza' nında final yapacağı kesinleşmiş. ATV' nin Her Şeye Rağmen dizisini sezon sonuna kadar taşıyacağını düşünüyorum. Fox TV dizilerinin büyük çoğunluğu iyi gidiyor reyting açısından, bence çoğu devam edecektir. KanalD' de Fatmagül %100 devam eder çünkü sezon finaline doğru Kerim' le iyice yakınlaşacaklar ve önümüzdeki yıl diğer olaylar gelişecek.
aynen katılıyorum:hihi:

Kızım Nerede'nin saati öne alınsa bence başarılı olamaz. Şu an karşısında rakip olmadığı için iyi reyting alıyor.
ATV birinci kuşak için düşünmeyecektir.

YORUMLARIM-9 Nisan 2011 Cumartesi
Survivor birinci. Tebrikler.
Akasya Durağı Total'de düşmesi gerekiyor. Yahşi Cazibe'den çok daha kötü bir dizi. A/B Grubuda bunun farkında!
Yahşi Cazibe hak ettiği reytingleri almıyor bence. Gani Müjde yeni karakterleri katmamalıydı. 40 bölümdür Cazibe&Kemal evliliklerin çakma olmadığını ispatlamaya çalışıyor. Lütfen bu diziye Gani Müjde bir şeyler yapsın.
Kavak Yelleri A/B'de Kızım Nerede?'nin altında kalmış. Reyting ve sıralama kaybetmiş. Kızım Nerede? reyting ve sıralama kazanmış.
Lale Devri'ni bu kadar iyileştiren tek sebep Yer Gök Aşk gibi başarılı bir diziyle başarılı bir şekilde oyuncu ticareti yapmaları. Her iki yapımında AVŞAR FİLM'e ait olması FOX'a çok büyük bir yarar sağladı. Survivor yoksa Lale Devri demek ki zirvede olacak.
İzmir Çetesi Star'a göre sıralamalarda iyi. Ama 3'lerdeki reyting ile nasıl Star bu diziye güvenip bir sonraki sezonda kabul edecek. Bilmiyorum :)

Yahşi Cazibe bence bu düşüşü hakediyor. Dizinin sıkı takipçilerindendim. Her hafta merakla bekliyordum Yahşi Cazibe'yi :) Gerçekten çok güldürüyordu. Ama ne olduysa dizinin ayarını bozdular. Şimdi 10 dakika bile katlanamıyorum. Bundaki en büyük faktör yeni karakterler. Ejder, Fakriye ve Makbule Geçer karakterleri son derece iticiler. Bence bu üç karakter diziden çıkarsa yeniden yükselişe geçme şansı olur.

Akasya Durağı'nı çok uzun süredir hiç izlemiyordum. Bugün tekrarına rastladım ve 20 dakika kadar izledim. Bana biraz düzelme varmış gibi geldi. Eski bölümlerin tekrarı gibi değildi sanki :) Akasya Durağı'nın en büyük şansı çok önemli oyuncuları kadrosunda bulundurması. Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Timur Acar ve Zeki Alasya gerçekten başarılı oyuncular. Keşke kaliteli bir senaryoda bir araya gelselerdi :)

Adam işini biliyor. Reyting alabilecek kişileri seçti yine. Başta Nihat Doğan olmak üzere :)
Bir programı bitiyor, diğeri başlıyor. Haftada iki günü kapatıyor her şekilde. Bu durum dizi izleyicileri için kötü bir durum elbette :)

zaten Nihat Doğan olduğu sürece o yarışma hep zirvede. bide diziler neden bu adamın programlarıyla başa çıkamıyor.