Dürüye'nin Güğümleri, Küçük Sırlar ve Papatyam dizilerinin sezon finali yapacağını bende düşünüyorum . Geniş Aile uzasada reytingleri Star ortalamasının üzerinde, bu yüzden önümüzdeki süreçte reytinglere bakılacaktır. Star ortalamasının üzerinde olan İzmir Çetesi ve Behzat Ç' nin devam edeceğini düşünüyorum, keşke bu iki dizi KanalD' ye geçse, ikiside en çok izlenen diziler olurdu. İzmir Çetesi haftalardır AB' de çok iyi gidiyor, Behzat Ç' de AB' de çok iyi zaten. Bu arada Yahşi Cazibe' nin anlaşması uzatılmış yeni bölümde de devam edeceği kesinleşti. Cumartesi olan diğer dizilerden Kavak Yelleri final yapıyor, zaten aşırı sıkıcı olmaya başladı. Kızım Nerede ise bence erken saate alınıp devam ettirilir, reytingleri iyi ve istikrarlı. Ama konu tıkanırsa finalde yapabilirler. Akasya Durağı %95 final yapar bence. Diğer dizilerden Aşk ve Ceza' nında final yapacağı kesinleşmiş. ATV' nin Her Şeye Rağmen dizisini sezon sonuna kadar taşıyacağını düşünüyorum. Fox TV dizilerinin büyük çoğunluğu iyi gidiyor reyting açısından, bence çoğu devam edecektir. KanalD' de Fatmagül %100 devam eder çünkü sezon finaline doğru Kerim' le iyice yakınlaşacaklar ve önümüzdeki yıl diğer olaylar gelişecek.