Alternatif olup böyle sürüneceğine olmayıversin daha iyi, rezil olmaz en azından.Evet Menajerimi Ara gibi alternatif işler ekrandan sürülsün ve ortalık böyle hamasi mesajlarla vatan millet primi kasıp 12 reyting alan işlere kalsın haklısınız.
Alternatif olup böyle sürüneceğine olmayıversin daha iyi, rezil olmaz en azından.Evet Menajerimi Ara gibi alternatif işler ekrandan sürülsün ve ortalık böyle hamasi mesajlarla vatan millet primi kasıp 12 reyting alan işlere kalsın haklısınız.
'Düşük reyting alan işler niye yer kaplıyor' denmiş ben de örnek vererek 'yüksek reytingli işlerden bazıları ekranda "hakkıyla" yer alıyor da ne oluyor' kısmını göstermek istedim.Kimse Teşkilat'ın adını bile almamış ne alaka yani, neyin savunmasını yapıyorsun.
İşte bahsettiğim şey tam da bu diğer işler 1-2 alınca "neden bitmiyor!!!, torpil!!!, vs" demeyi kendinize görev ediniyorsunuz ama kendi dizileriniz 1-2 reytingle devam edince sorun yok.
MA nasıl aldığı ürün yerleştirmelerle devam ediyorsa (geçen öyle bir yazı paylaşmıştın), SÇK da yurtdışı satışıyla ayakta duruyor bence şartlar böyle eşitken kimsenin bir başka şeye laf söyleme hakkı yok. Ha laf söylerse de laf yemeyi beklesin, savunmaya farklı şekilde de geçmesin.
Bu kafa yüzünden ortalık çöpün çöpü işlere kaldı o yüzden olmaz öyle şey.Alternatif olup böyle sürüneceğine olmayıversin daha iyi, rezil olmaz en azından.
Star sence kötü durumda olduğu için mi devam ettiriyor? Saçma bir düşünce. Star iyi gitse de MA zaten ürün yerleştirmelerle yine devam ederdi. Ve FOX'un devam ettirmeye ihtiyacı olup olmadığına biz mi karar veriyoruz? Ah ah Star'da değil de başka kanalda olsaydı ne derdin acaba.'Düşük reyting alan işler niye yer kaplıyor' denmiş ben de örnek vererek yüksek reytingli işlerden bazıları ekranda hakkıyla yer alıyor da ne oluyor' kısmını göstermek istedim.
Bilmiyorum kaçıncı kez tekrar edeceğim ama Star ve FOX'un durumu aynı olmadığı için tavrım böyle. FOX'un elinde hala çok izlenen dizileri var ve yeni sezona da iddialı hazırlanıyorlar o yüzden SÇK 39 bölüm olmuşken daha fazla devam ettirmeye ihtiyaçları yok. Üstelik yeri geldiğinde 4 küsür alan işleri harcamayı da biliyorlar. Ama Star'ın durumu tamamen rezalet ve diziler de bundan faydalanıyor yoksa 2-3 sene önce yayınlansalar şimdiye çoktan bitmişlerdi. Söylemekten yoruldum gerçekten.
------
Bu kafa yüzünden ortalık çöpün çöpü işlere kaldı o yüzden olmaz öyle şey.
Star'ın elinde TRT 1 veya ATV gibi güzel reyting alan 3-4 dizi olsa Menajerimi Ara ürün yerleştirme gelirine rağmen daha kolay gözden çıkarılabilecek bir konumda olabilirdi. FOX da Öğretmen, Masumiyet, Çocukluk gibi belli potansiyeldeki işleri hemen harcayıp bu diziye aşırı tolerans tanıdığı için bir nevi çifte standart yapmış oluyor asıl sorun bu.Star sence kötü durumda olduğu için mi devam ettiriyor? Saçma bir düşünce. Star iyi gitse de MA zaten ürün yerleştirmelerle yine devam ederdi. Ve FOX'un devam ettirmeye ihtiyacı olup olmadığına biz mi karar veriyoruz? Ah ah Star'da değil de başka kanalda olsaydı ne derdin acaba.
Söylemekten yorulacağına objektif olabilirsin ama nerede sende o objektiflik. Bugünkü en favori güzel konusunda da konuştuk sonra cevap da gelmedi böyle mi yapacan artık.
MA'da şuan çöp değeri görüyor çıkar artık şu at gözlüklerini.'Düşük reyting alan işler niye yer kaplıyor' denmiş ben de örnek vererek 'yüksek reytingli işlerden bazıları ekranda "hakkıyla" yer alıyor da ne oluyor' kısmını göstermek istedim.
Bilmiyorum kaçıncı kez tekrar edeceğim ama Star ve FOX'un durumu aynı olmadığı için tavrım böyle. FOX'un elinde hala çok izlenen dizileri var ve yeni sezona da iddialı hazırlanıyorlar o yüzden SÇK 39 bölüm olmuşken daha fazla devam ettirmeye ihtiyaçları yok. Üstelik yeri geldiğinde 4 küsür alan işleri harcamayı da biliyorlar. Ama Star'ın durumu tamamen rezalet ve diziler de bundan faydalanıyor yoksa 2-3 sene önce yayınlansalar şimdiye çoktan bitmişlerdi. Aynı şeyleri söylemekten yoruldum gerçekten.
------
Bu kafa yüzünden ortalık çöpün çöpü işlere kaldı o yüzden olmaz öyle şey.
Star bu kadar süre devam ettirip sahip çıkmasa şimdi bu güzel bölümleri izleyemiyor olacaktık varsın kötü reyting alsın.MA'da şuan çöp değeri görüyor çıkar artık şu at gözlüklerini.
Ben kime ne anlatıyorum ki, ne halin varsa gör. Hiç de güzel bölümler değil, kendini avut.Star bu kadar süre devam ettirip sahip çıkmasa şimdi bu güzel bölümleri izleyemiyor olacaktık varsın kötü reyting alsın.
Evet Çınar-Jülide yerine Çınar-Arzu yazıldığı için rezalet bölümler gerçekten. Ekin Atalar'la boş yere geçen bölümlerden sonra kıvamına tekrar kavuştu o yüzden asıl şimdi tam gaz devam.Ben kime ne anlatıyorum ki, ne halin varsa gör. Hiç de güzel bölümler değil, kendini avut.
Kendi adına konuş.Evet Çınar-Jülide yerine Çınar-Arzu yazıldığı için rezalet bölümler gerçekten. Ekin Atalar'la boş yere geçen bölümlerden sonra kıvamına tekrar kavuştu o yüzden asıl şimdi tam gaz devam.
Bu bölümü beğenmemek için ağır zevksiz olmak lazım. Aa gerçi kime diyorum ki senin zevksizliğini bilmeyen yok o yüzden şaşırmamak lazım.Kendi adına konuş.
Başkalarına çamur atacağına sen kendi rezilliklerine bak önce.Bu bölümü beğenmemek için ağır zevksiz olmak lazım. Aa gerçi kime diyorum ki senin zevksizliğini bilmeyen yok o yüzden şaşırmamak lazım.
Ben de onu anlamıyorum ya bu dizinin bu kadar izlenmesinin sebebi nedir? Bitti derken yeniden başladı keşke çoğu diziye de bu şans verilseEn azından izleniyor ve verilen emeklere, çabalara değiyor.
Güncel olaylara değindiği için izleniyor sanırım bu kadar.Ben de onu anlamıyorum ya bu dizinin bu kadar izlenmesinin sebebi nedir? Bitti derken yeniden başladı keşke çoğu diziye de bu şans verilse
Olabilir mantıklıGüncel olaylara değindiği için izleniyor sanırım bu kadar.