Benzetmene bayıldım.1. lig çok ilgi görmez gibi geliyor bana Süper Lig gişe filmi, 1. Lig ise sanat filmi gibi düşün Herkes biliyor ama kimse izlemiyor
Kuzey yıldızı başlarda güzeldi fakat sonra bozdu nedense bende senin dediğin gibi gönül Dağı dizisini fark ettim hemen başladım 1.bölümden izlemeyeTek ilgimi çeken dizi Gönül Dağı ve Hercai idi bu sene
Kuzey yıldızını da izliyordum ama Gönül Dağı başlayınca ona geçiş yaptım onun için bir yorum yapamıyacağım
İstediği kadar reklam alp devam etmesin de bir sorun olmasın, aldığı oranlar rezalet olduğu için devam etmesini doğru bulmuyorum. Emeklere yazık çünkü. Çekiyorsun diziyi ama kimse izlemiyor neredeyse.Menajerimi Ara
Total: 1,58 (30)
AB: 2,45 (13)
ABC1: 2,05 (21)
Bu ne rezillik ya...
Senarist değişikliği hikayeye ilaç gibi geldi, ama reytinglere bir katkısı yok. Bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar kaçan seyirciyi geri çekemezler gibi.Menajerimi Ara
Total: 1,58 (30)
AB: 2,45 (13)
ABC1: 2,05 (21)
Bu ne rezillik ya...
Nelere prim veriliyor, yazık...İstediği kadar reklam alp devam etmesin de bir sorun olmasın, aldığı oranlar rezalet olduğu için devam etmesini doğru bulmuyorum. Emeklere yazık çünkü. Çekiyorsun diziyi ama kimse izlemiyor neredeyse.
Ne güzel evet ya uzadıkça tadı kaçıyor dizilerin tadında bırakmak en güzeli benceKuzey yıldızı başlarda güzeldi fakat sonra bozdu nedense bende senin dediğin gibi gönül Dağı dizisini fark ettim hemen başladım 1.bölümden izlemeye
Prim verilecekse en azından Menajerimi Ara gibi alternatif bir işe verilsin SÇK gibi daha önce yüz bin kez yapılan klasik romantik komedilere değil.Nelere prim veriliyor, yazık...
İkisine de verilmesin ne gerek var 1,5-2 reyting alan işlere.Prim verilecekse en azından Menajerimi Ara gibi alternatif bir işe verilsin SÇK gibi daha önce yüz bin kez yapılan klasik romantik komedilere değil.
8-9 reyting alıyor diye Arka Sokaklar gibilerine yer verilmesinden iyidir.İkisine de verilmesin ne gerek var 1,5-2 reyting alan işlere.
Bir sürü projeye yer açılır böyle işlerin sündürülmesindense.
En azından izleniyor ve verilen emeklere, çabalara değiyor.8-9 reyting alıyor diye Arka Sokaklar gibilerine yer verilmesinden iyidir.
İkisine de verilmesin ne gerek var 1,5-2 reyting alan işlere.
Bir sürü projeye yer açılır böyle işlerin sündürülmesindense.
Evet Menajerimi Ara gibi alternatif işler ekrandan sürülsün ve ortalık böyle hamasi mesajlarla vatan millet primi kasıp 12 reyting alan işlere kalsın haklısınız.En azından izleniyor ve verilen emeklere, çabalara değiyor.
Kimse Teşkilat'ın adını bile almamış ne alaka yani, neyin savunmasını yapıyorsun.Evet Menajerimi Ara gibi alternatif işler ekrandan sürülsün ve ortalık böyle hamasi mesajlarla vatan millet primi kasıp 12 reyting alan işlere kalsın haklısınız.