9 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

daha geçen bölüm harika ötesiydi ne havası aga klişe lafları bırakın artık yav
duyguyu alamıyonuz sizin düşünceniz şu her bölüm silah sıksınlar durmadan böyle bi sistem yok aga yok
Yav aga nerde polatın testereye racon kesmeleri falan nerde bu polat 10 yılda değişen bir özellik

Yav aga nerde polatın testereye racon kesmeleri falan nerde bu polat 10 yılda değişen bir özellik

ooo aga nerdesin sen ya
mafya bitti artık bitti senaryoyu takip edin biraz duyguyu almaya çalışın bi leyla türküsü beni benden alıp eskilere götürmeye yetiyo poyrazın olmaması bu bölümü biraz geriye attı kesinlikle poyraz var ya abartmıyorum vadi tarihinin en karizmatik isimlerinden ve müziği süper on numara eğer seneye de devam ederse tarihe geçer

şu ankini izlemiyorum ama o zaman diziydi böyle güncel oalylara yetişme olayı yoktu ozamanalr mafya dizisyidi gerçi hala öyle ama konuları dğeişti

Peki sen en kötü bölümlere neden süper diyosun

Galip Derviş de iyi gitmiş yine her iki grupta

Daha önce de dediğim gibi yaz geldi ve bütün yapımlar düşmeye başladı. Düşük reyting alan yapımlar sıralama olarak yükselişe geçmeye başladılar.

Kurtlar Vadisi Pusu sert düşmüş. A/B'de 2. sırada olduğunu görünce epey şaşırdım.

İntikam bu hafta A/B'de zirveyi ele geçirmeyi başarmış, dizi totalde de yükselişe geçmeyi başarmış.

Salih Kuşu güzel başlamış. Dizi ilerleyen haftalarda daha da yükselebilir.

Zengin Kız Fakir Oğlan düşüş yaşamış. Bunda yeni komedi dizisi Salih Kuşu'nun gelmesi büyük etken. Dizinin düşmesindeki etkenlerden biri de seslendirme bence. Seslendirme de sorunlar vardı. İzleyenler anlamıştır.

Popstar kötü gitmiş. Kaldırılması yakındır.

Galip Derviş başarılı çizgisini sürdürmeye devam ediyor.

Son düzenleme:

İntikam bu hafta A/B'de zirveyi ele geçirmeyi başarmış, dizi totalde de zirvede yer almayı başarmış.?????

bu hafta dizinin suyunu çıkaran pana filmin marifetleriyle diziyi iyice düşürmeyi başardılar...bu sonuçlar yapımcılara ders olun...:ban: