9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

ab dizlerine bak aynı mı konular behzat ç. de nerde zenginlik tecavüz.leyla ile mecnun-my -behzat ç.-yalan dünya hepsinin konusu birbirinden faklı

- - - Ekleme - - -

ab sadece zenginlki değil ayrıca iği eğitim almış orta düzey insanlar da var

hepsini üniversiteye yolladım AB olsunlar diye
)

Wow KAYIP ŞEHİR Baya Bir Yükselmiş !! Haftaya Zirveye Oynayacak Muhteşem Yaşasın !!

Yalan Dünya,Kayıp Şehir İzledim...
İKİSİDE SÜPER TEBRİKLER :U

- - - Ekleme - - -

kayıp şehir

geçen hafta total : 4.65
bu hafta :4.70

geçen hafta ab : 6.20
bu hafta 6.29

gerçekten yükselmiş
)
senin tahmininden daha iyidir sen demişin behzat ç dila hanım zirvede

arada bir dilaya da baksaydın

senin yüzünden birinci olamadık

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

senin tahmininden daha iyidir sen demişin behzat ç dila hanım zirvede

benim tahminimden daha iyi tabiki ama ben benim kadar tahminsiz tahminci olduğunu sanmıyordum forumda yalnız değilmişim
)

arada bir dilaya da baksaydın

senin yüzünden birinci olamadık

- - - Ekleme - - -

benim tahminimden daha iyi tabiki ama ben benim kadar tahminsiz tahminci olduğunu sanmıyordum forumda yalnız değilmişim
)
Yalan Dünya olmasaydı cuma günü Dila Hanım a bakardım güzel bir dizi

namaz kılma sahneleri artık tüm dizilerde var mahsunun dizilerine bak herkes namaz kılıyor yeni bişey değil yani sırf namaz kıldılar diye ab de yüksek alıyorsa bir dahakine camiden çıkmasınlar..

ben mahsunun dizilerinde gormedim pek paso bira icerler.
))) araya sikistirlsrsa bilemem. ama bu dizide namaz kilma gosterilmiyordu bile yani normal olmasi gerekenler oluyor diyorum. sonucta bilal de feyzada dindar

))) araya sikistirlsrsa bilemem. ama bu dizide namaz kilma gosterilmiyordu bile yani normal olmasi gerekenler oluyor diyorum. sonucta bilal de feyzada dindar
İki Dünya Arasında Hergün Namaz Kılıyolar!

hayat devam ediyoru hiç izlmedinmi beyazsoy ismaille babası ibrahim iki bölümde bir namaz kılarlar ..

dediğin birayı görüpte bunu görmemen ilginç.. oysa son 10 bölüm bira içene rastlamadım.... ama hayatın gerçeğinde zaten namaz kılanda var bira içende herkes istediğini görüyor demekki
)

hde yi ilk bir kac bolumden sonra izlemedim mahsunun en son biu yu izledim orda bira raki icip duruyorlardi
))))

Obgzk de ne zenginlik vardi ne tecavuz nede baska bisey ama 27 aliyodu ab de yada suanda da bu soylediklerin yok ama hala yuksek.. Buna ne cvp uydurcan merak ettim.

hde yi ilk bir kac bolumden sonra izlemedim mahsunun en son biu yu izledim orda bira raki icip duruyorlardi
))))

bira içki içenleri veya namaz kılanları görmek için dizileri takip etmiyorum her iki kesimde çevremde var zaten herkeste mutlu bir şekilde yaşıyor kimsenin kimseye zararı yok

hde yi takip etseydin görmüş olurdun ismaille ibrahimi .. biü dede ilk bölüm bira içenler varsa ikinci bölüm namaz kılanlarda çıkacaktır merak etme dengeyi sağlar mahsun

Bu arada ongzk nin bu haftaki fragmanini izledin mi destere mukkemel..

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu 3. Mesaja Eklendi

Dün yaptığım bütün tahminler tutmuş. Bir tek A/B`de Emirin Yolu Dilayı geçememiş. Diğerlerinin hepsi tutmuş. Endgame`in tahminleri yine tutmamış

- - - Ekleme - - -

Emir batmadı, yeni format iyi gidiyor, kanal da reklam vermiyor, Emir ikinci bile olabilir yarın..

Yalan Dünya geçen hafta şans eseri 5 aldı diye bu hafta da alacak değil...

Emir 4 alabilir belki...

- - - Ekleme - - -

Emir coştu, yarın ikinci olacağı netleşti...

Üşenmedim tek-tek hızlıca buldum

endgame in eski mesajlarını takip etmen endgame için şansızlık
)

bizde ne potlar kıranlar var .. bir sıralama yapsan endgame sonuncu olur
)

Emir'in Yolu iyi yükselmis.