9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

TVBU'da tek beğendiğim sec+beğen+izle o yuzden webtv'ye uyeyim.Ama netin hızı düştüğünde görüntü kaliteside düşüyor.
Neyse öyle işte

bende bağlantıda hiçbir yavaşlama olmadı hatta internet gidiyor tvbu takır takır çalışıyor olayın o kısmını anlamadım sanırım telefonlar kesilmeden tvbu kesilmiyor
)

- - - Ekleme - - -

kısaltma yani:

karpuz manavda olgunlaşır idris (KMOi)

bende bağlantıda hiçbir yavaşlama olmadı hatta internet gidiyor tvbu takır takır çalışıyor olayın o kısmını anlamadım sanırım telefonlar kesilmeden tvbu kesilmiyor
)
Evet TVEV öyleymiş.Evi arayan M.Hiztmeliside öyle demişti.Aynı hızmeti NET'e verse bu kadar şikayet olmazdi.Acaba TVEV'in reytingi ölçülüyormu (maksat konu sapmasın
)

Ve atv liderliği almış kanal dde heralde reklam vardı

Evet TVEV öyleymiş.Evi arayan M.Hiztmeliside öyle demişti.Aynı hızmeti NET'e verse bu kadar şikayet olmazdi.Acaba TVEV'in reytingi ölçülüyormu (maksat konu sapmasın
)

onu bende merak ediyorum şu anda reytingi ölçülmeyen bir çok ev var aslında tvbu dan dolayı reyting ölçümü çok basit hale gelir tvbu cihazından karşı taraf kimin hangi kanalı açtığını öğrenir ve çok daha net ve gerçekçi oranlar çıkar karşımıza ilerde tvbu ev gibi cihazlarla net reytinge ulaşmak mümkün olacaktır ..

aynı şeyi bir ara ozanla da konuşmuştuk olmaz molmaz herkesin evinde cihaz olmaz itiraz olur falan filan demişti ..

hiç alakası yok kimse itiraz etmez ..

Dİgitürk ve D-Smart ölçüyormuş ama ne kadar doğru olabilir bilinmez.Nede olsa kendi tematikleri çok ve kendi kurumlarini yuksek gösterebilirler.Oyuzden açıklanmıyormuş.(konudan sapmıyoruz beyler
aksine daldık)

Kayip reklam bu arada dizi bu bolum 10 numara
dugun sahneleri cok basarili

Fks14'ün ne izlediğini tam olarak çözemedim. Emir'in Yolu diyor, Huzur Sokağı diyor, Kayıp Şehir diyor, diyorda diyor...