Anaaa 😱tvbu da kanal değişince geri alamıyorum sorun orda )
Onu normal uyduda yapabiliyorsun.Eğer flash HDD filan destekliyorsa.Bazen benim uyduya Flash takıyorum izlediğim kanalı geri alabiliyordum.TVBU'dan farksızmiş meğerse
Anaaa 😱tvbu da kanal değişince geri alamıyorum sorun orda )
endgame tuttu bu sefer tahminin sana kocaman bi :U
Anaaa 😱
Onu normal uyduda yapabiliyorsun.Eğer flash HDD filan destekliyorsa.Bazen benim uyduya Flash takıyorum izlediğim kanalı geri alabiliyordum.TVBU'dan farksızmiş meğerse
23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.58 , 2) ATV:
5.47 , 3) STV: 2.97 , 4)
TRT1: 2.71 , 5) STAR: 2.03
İlk dilimde pek beklemiyorum da sonraki dilimde bekliyorum, KMOİ reklamsız şu an çünkü... Kayıp Şehir ise reklam verecek o arada...
- - - Ekleme - - -
Beklenen gelişme...
Kayip Sehir yine de geçer KMOI bence
Sbt reytinglerine gore dila hanimin alacagi reyting kac acaba
Kayip Sehir yine de geçer KMOI bence
doğrudur tvbu da kanal aynıysa 1 saat geriye gidebiliyorsun kanal değişince kayıt etmiyor değiştirdiğin kanalı ama diyelim kapattın tv yi diziye yetişemedin dizi eğer akşam kapattığında açık olan kanaldaysa yine bir saat geriye alabiliyorsun .
tekrar izlemek için yarını bekleyeceksin.. tüm kanalların dizilerinin son iki haftasının tekrarları var.. ordan takip edebiliyorsun ayrıca çok kaliteli sinema kanalları var .. neyse konu dışına çıkmayalım )
unutmadan çarşamba günü uydudan izleyenler muhteşemi yağmurdan dolayı ekranı karıncalanmış görüyordu bendeyse ayna gibiydi ekran tvbu var ondandır )))