9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

kayıp şehirin banyo sahnesi ab de değil totalde yüksek çıktı normalde kayıp şehirin totali 5 ti ab si daha yüksekti ben öyle hatırlıyorum :)

- - - Ekleme - - -

kayıp şehirin banyo sahnesi ab de değil totalde yüksek çıktı normalde kayıp şehirin totali 5 ti ab si daha yüksekti ben öyle hatırlıyorum :)

Kayıp Şehir'in grubu hep değişiyor, en son A/B idi ama...

ATV'de Kim Milyoner Olmak
İster totalde 3.70, AB'de
4.43 ratingle izleniyor ve
her iki kategoride de ikinci
sırada

klasik kanal d tüm dizilerinde tecavüz cinsellik kullanıp reyting arttırmaya çalışır işte bu yüzden bu kanalı sevmiyorum bana hiç dürüst gelmeyen bi kanal

klasik kanal d tüm dizilerinde tecavüz cinsellik kullanıp reyting arttırmaya çalışır işte bu yüzden bu kanalı sevmiyorum bana hiç dürüst gelmeyen bi kanal

Öyle bir şey olmadı takas, yine önyargılarını konuşturuyorsun, aç izle yarın diziyi, hatta ben o sahneyi ekleyeyim. :)

Kayıp Şehirin 4 dakikası reklama denk gelmişti :):)

- - - Ekleme - - -

@sbtanaliz: 23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.19 , 2) ATV: 3.9 , 3) STV: 2.66 , 4) STAR: 2.47 , 5) SHOW: 2.39

- - - Ekleme - - -

Ab'si daha yuksek :)

Bir dahaki dilmde Kayıp şehir 5 ya alır ya alamaz, KMOİ de devreye giriyor artık... Reklam da girebilir diziye bu arada...