9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

tvbu da kanal değişince geri alamıyorum sorun orda :))
Anaaa 😱

Onu normal uyduda yapabiliyorsun.Eğer flash HDD filan destekliyorsa.Bazen benim uyduya Flash takıyorum izlediğim kanalı geri alabiliyordum.TVBU'dan farksızmiş meğerse :X

Kanal D reklamda, sonraki dilimde ATV fark atacak Kanal D'ye...

Kayıp şehir ilk bölümlerdeki etkiyi tamamen kaybetti, durumu çok kötü...

23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.58 , 2) ATV:
5.47 , 3) STV: 2.97 , 4)
TRT1: 2.71 , 5) STAR: 2.03

Anaaa 😱

Onu normal uyduda yapabiliyorsun.Eğer flash HDD filan destekliyorsa.Bazen benim uyduya Flash takıyorum izlediğim kanalı geri alabiliyordum.TVBU'dan farksızmiş meğerse :X

doğrudur tvbu da kanal aynıysa 1 saat geriye gidebiliyorsun kanal değişince kayıt etmiyor değiştirdiğin kanalı ama diyelim kapattın tv yi diziye yetişemedin dizi eğer akşam kapattığında açık olan kanaldaysa yine bir saat geriye alabiliyorsun .

tekrar izlemek için yarını bekleyeceksin.. tüm kanalların dizilerinin son iki haftasının tekrarları var.. ordan takip edebiliyorsun ayrıca çok kaliteli sinema kanalları var .. neyse konu dışına çıkmayalım :))

unutmadan çarşamba günü uydudan izleyenler muhteşemi yağmurdan dolayı ekranı karıncalanmış görüyordu bendeyse ayna gibiydi ekran tvbu var ondandır :))))

Kayıp beklediğim gibi çok gerilemiş, ATV de yakalamış diziyi, bir sonraki dilimde ATV 7'yi görür, reklamsız çünkü, Kanal D 3-4 alır(reklamlı)...

Ama TNS'de KMOİ çok iyi alamaz...

Hep bana haksızlık ediyorsunuz, halbuki tahminlerim gerçekçi...

Bugün konunun başına yazdığım tahmin mesajı tuttu. YD, KŞ düştü, Emir-Dila arttı, Huzur pek değişmedi...

doğrudur tvbu da kanal aynıysa 1 saat geriye gidebiliyorsun kanal değişince kayıt etmiyor değiştirdiğin kanalı ama diyelim kapattın tv yi diziye yetişemedin dizi eğer akşam kapattığında açık olan kanaldaysa yine bir saat geriye alabiliyorsun .

tekrar izlemek için yarını bekleyeceksin.. tüm kanalların dizilerinin son iki haftasının tekrarları var.. ordan takip edebiliyorsun ayrıca çok kaliteli sinema kanalları var .. neyse konu dışına çıkmayalım :))

unutmadan çarşamba günü uydudan izleyenler muhteşemi yağmurdan dolayı ekranı karıncalanmış görüyordu bendeyse ayna gibiydi ekran tvbu var ondandır :))))

TVBU'da tek beğendiğim sec+beğen+izle o yuzden webtv'ye uyeyim.Ama netin hızı düştüğünde görüntü kaliteside düşüyor.:( Neyse öyle işte :X

Atvnin 10 kasımdaki Atatürk Resimli Bayrağımız harika olmuş gerçekten