9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

tvbu da kanal değişince geri alamıyorum sorun orda
)
Anaaa 😱

Onu normal uyduda yapabiliyorsun.Eğer flash HDD filan destekliyorsa.Bazen benim uyduya Flash takıyorum izlediğim kanalı geri alabiliyordum.TVBU'dan farksızmiş meğerse

Kanal D reklamda, sonraki dilimde ATV fark atacak Kanal D'ye...

Kayıp şehir ilk bölümlerdeki etkiyi tamamen kaybetti, durumu çok kötü...

23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.58 , 2) ATV:
5.47 , 3) STV: 2.97 , 4)
TRT1: 2.71 , 5) STAR: 2.03

Anaaa 😱

Onu normal uyduda yapabiliyorsun.Eğer flash HDD filan destekliyorsa.Bazen benim uyduya Flash takıyorum izlediğim kanalı geri alabiliyordum.TVBU'dan farksızmiş meğerse

doğrudur tvbu da kanal aynıysa 1 saat geriye gidebiliyorsun kanal değişince kayıt etmiyor değiştirdiğin kanalı ama diyelim kapattın tv yi diziye yetişemedin dizi eğer akşam kapattığında açık olan kanaldaysa yine bir saat geriye alabiliyorsun .

tekrar izlemek için yarını bekleyeceksin.. tüm kanalların dizilerinin son iki haftasının tekrarları var.. ordan takip edebiliyorsun ayrıca çok kaliteli sinema kanalları var .. neyse konu dışına çıkmayalım
)

unutmadan çarşamba günü uydudan izleyenler muhteşemi yağmurdan dolayı ekranı karıncalanmış görüyordu bendeyse ayna gibiydi ekran tvbu var ondandır
)))

Kayıp beklediğim gibi çok gerilemiş, ATV de yakalamış diziyi, bir sonraki dilimde ATV 7'yi görür, reklamsız çünkü, Kanal D 3-4 alır(reklamlı)...

Ama TNS'de KMOİ çok iyi alamaz...

Kmoi kayıpı yakalamış stv davetsiz misafirle iyi gidiyor

İlk dilimde pek beklemiyorum da sonraki dilimde bekliyorum, KMOİ reklamsız şu an çünkü... Kayıp Şehir ise reklam verecek o arada...

- - - Ekleme - - -

Beklenen gelişme...

Kayip Sehir yine de geçer KMOI bence

Hep bana haksızlık ediyorsunuz, halbuki tahminlerim gerçekçi...

Bugün konunun başına yazdığım tahmin mesajı tuttu. YD, KŞ düştü, Emir-Dila arttı, Huzur pek değişmedi...

TVBU'da tek beğendiğim sec+beğen+izle o yuzden webtv'ye uyeyim.Ama netin hızı düştüğünde görüntü kaliteside düşüyor.
Neyse öyle işte

Atvnin 10 kasımdaki Atatürk Resimli Bayrağımız harika olmuş gerçekten