Anaaa 😱tvbu da kanal değişince geri alamıyorum sorun orda)
Onu normal uyduda yapabiliyorsun.Eğer flash HDD filan destekliyorsa.Bazen benim uyduya Flash takıyorum izlediğim kanalı geri alabiliyordum.TVBU'dan farksızmiş meğerse
Anaaa 😱tvbu da kanal değişince geri alamıyorum sorun orda)
endgame tuttu bu sefer tahminin sana kocaman bi :U
Anaaa 😱
Onu normal uyduda yapabiliyorsun.Eğer flash HDD filan destekliyorsa.Bazen benim uyduya Flash takıyorum izlediğim kanalı geri alabiliyordum.TVBU'dan farksızmiş meğerse
23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.58 , 2) ATV:
5.47 , 3) STV: 2.97 , 4)
TRT1: 2.71 , 5) STAR: 2.03
İlk dilimde pek beklemiyorum da sonraki dilimde bekliyorum, KMOİ reklamsız şu an çünkü... Kayıp Şehir ise reklam verecek o arada...
- - - Ekleme - - -
Beklenen gelişme...
Kayip Sehir yine de geçer KMOI bence
Sbt reytinglerine gore dila hanimin alacagi reyting kac acaba
Kayip Sehir yine de geçer KMOI bence
doğrudur tvbu da kanal aynıysa 1 saat geriye gidebiliyorsun kanal değişince kayıt etmiyor değiştirdiğin kanalı ama diyelim kapattın tv yi diziye yetişemedin dizi eğer akşam kapattığında açık olan kanaldaysa yine bir saat geriye alabiliyorsun .
tekrar izlemek için yarını bekleyeceksin.. tüm kanalların dizilerinin son iki haftasının tekrarları var.. ordan takip edebiliyorsun ayrıca çok kaliteli sinema kanalları var .. neyse konu dışına çıkmayalım)
unutmadan çarşamba günü uydudan izleyenler muhteşemi yağmurdan dolayı ekranı karıncalanmış görüyordu bendeyse ayna gibiydi ekran tvbu var ondandır)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?